👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam go popieram, kobieta powinna być naturalna.
A tak poza tym, r🤬ałbym ją.
A tak poza tym, r🤬ałbym ją.

Ma trochę racji, ale bez przesady - nie może swojej dyktatury wprowadzać tym bardziej że sam z siebie nic nie daje

Co to za moda na to opalanie. Dziewczyna najlepiej wygląda z jasną cerą a opalona to jak jakaś brudna cyganka wygląda.

rados90
Ludzię są tam podstawiani, i każdy szanujący się obywatel używający mózgu powinien to rozumieć !!! Ile razy będe powtarzał ?
Ludzie nie sa podstawieni:) moja znajoma tam byla a ona jest najprawdziwsza w sobie:P
A co do tego goscia to palant! i nie zasluguje na taka dziewczyne!
Pozdrawiam:D
Ludzię są tam podstawiani, i każdy szanujący się obywatel używający mózgu powinien to rozumieć !!! Ile razy będe powtarzał ?
Ludzie nie sa podstawieni:) moja znajoma tam byla a ona jest najprawdziwsza w sobie:P
A co do tego goscia to palant! i nie zasluguje na taka dziewczyne!
Pozdrawiam:D
Mojemu kumplowi składali propozycje do tego programu, nie wydaje mi się żeby ci ludzie byli podstawieni

Mam takie wrażenie, że ten koleś wcale nie myśli tak jak mówi. Dziwi mnie, że jeszcze go nie zostawiła...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie