Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:15
Żołnierze Wyklęci
konto usunięte • 2012-02-23, 21:47
1 Marca obchodzimy Narodowy Dzień Pamięci "Żołnierzy Wyklętych", wstawiam ten film ku ich chwale. PS. Jeśli ktoś ma się przyp🤬alać to niech nie ogląda.
Bonus dla chcących dowiedzieć się więcej

A na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci!
Zgłoś
Towdi 2012-02-23, 23:49 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tg23tm 2012-02-23, 23:59 5
"a jak myślisz że wylewali swoją krew za kraj i walczyli w honorowy sposób z wrogiem to nie chwal się swoim zdaniem bo jest błędne."

Nie ma honorowej walki z zaborcami!! a skoro wróg był taki honorowy to czemu było tyle zbrodni wojennych!!!?? mam gdzieś honory!!! niech żyje wolna Polska
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 0:14 3
Zaraz tu będzie wylew "patriotów" i obrońców "narodowych katolickich wartości" znających daty powstań jedynie z eventów ONRu na facebooku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 0:15
Brakuje mi tu jednego, równie ważnego . Romuald Rajs ps. " Bury ", bardzo dobry żołnierz mjr. " Łupaszki "
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 0:43
polecam filmy związane z tą tematyką:
-GENERAŁ NIL [2009]
-August Emil Fieldorf: Generał Nil. Dokument
-New Poland - Nowa Polska 2010

ja bym zaczął poszukiwania od popularnego serwisu internetowego umozliwiającego bezpłatne umieszczanie i oglądanie filmów. zna ktoś jeszcze jakies w miarę łatwo dostępne materiały?
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 1:26 19
Niestety, ale młodych to nie interesuje. Wolą takie tematy jak marycha, wóda, cycki, bójki itp.
Zamieściłem dzisiaj patriotyczny temat pod nazwą "Polsko powstań" lecz został niemal od razu wrzucony do "sucharów",a w komentarzach jakiś młody człowiek napisał, że ch**wa czcionka i zbyt dużo tekstu...
Rośnie nam pokolenie, które jest już martwe za życia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 1:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 2:10
@up - czy myślisz że obozy koncentracyjne i naziści są uważane przez ludzi na tym portalu za komuchów czy może nie doczytałeś pewnych fragmentów? Ci ludzie walczyli z nazistami... A później stali się zdrajcami dla komunistów. Dlatego jeździ się po komunistach w tym temacie.
Zgłoś
Badluck13 2012-02-24, 2:13 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 2:45
Zgłoś
kenizeg 2012-02-24, 2:50
temat żołnierzy wyklętych jest naprawdę ciekawy i warty pamięci. Szkoda że tak mało ludzi o tym wie.
Mam nadzieję, że to się zmieni.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-02-24, 4:24 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 6:16 1
Zgłoś
kamilo731 2012-02-24, 7:32
Ahh, byłem na 4 pierwszych rajdach śladami majora Józefa Kurasia "Ognia". Ah te wspomnienia. Potem wyjechałem do USA
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 8:15 1
@ujemuje - no mogliby ewidentnie wybrać inną kapele niż honor...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem