Ja miałem, ale piwa nie dam, bo temat z dupy. Napisałbym "wyp🤬alaj", ale nie napiszę

podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"
Jak temat z dupy, to moderatorzy będą wiedzieli co z nim zrobić, nie musisz im podpowiadać
A czy ktoś postawi piwo, to wiadomo gdzie to mam (czyt. na końcu jelita grubego, czyli w dupie).

A czy ktoś postawi piwo, to wiadomo gdzie to mam (czyt. na końcu jelita grubego, czyli w dupie).
Yeaa żołnierzyki
Miałem za dzieciaka ich całą armię i w p🤬dę resztę świata
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Hahaha, gimbusa to chyba masz w rodzinie
A taki temat dałem, bo mi łezka poleciała, jak dzisiaj 6-letni kuzyn przyszedł w odwiedziny i przyniósł żołnierzyki do zabawy, więc k🤬a chcąc nie chcąc aż mi się przypomniało, jak sam miałem taką kolekcję (oczywiście w c🤬j większą niż na zdjęciu).
Więc przestań p🤬lić i przewijaj stronę dalej.

A taki temat dałem, bo mi łezka poleciała, jak dzisiaj 6-letni kuzyn przyszedł w odwiedziny i przyniósł żołnierzyki do zabawy, więc k🤬a chcąc nie chcąc aż mi się przypomniało, jak sam miałem taką kolekcję (oczywiście w c🤬j większą niż na zdjęciu).
Więc przestań p🤬lić i przewijaj stronę dalej.

Ja nie miałem, wolałem modele samolotów sklejać i już jako szczyl miałem lotnictwo wojenne w małym palcu, więc frajerstwem bym tego nie nazwał, a tobie koleżko co dały żołnierzyki? Odpowiesz pewnie zabawę, ale i tu cię przebiję bo lepszej zabawy od puszczania samolotów z okna, prosto w jadące samochody, nie ma

No dobra, przepraszam, zabawa zabawą, ale faktycznie samoloty z czegokolwiek to większa frajda

clubber84 napisał/a:
Kto miał - ten piwo, kto nie - ten frajer-pompka
![]()
Ten twój dopisek wk🤬ił mnie niezmiernie...
Dwie dziurki w nosie - w dupe se je wsadź.
Może druga łezka ci poleci.
PS. Co drugi post we własnym temacie - też niefajnie.
Co to za tanie żebry o piwo?
Wkleje zdjecie karkówki, napiszę "kto jadł - piwko" i co? Zajebisty temat, nie?
Wkleje zdjecie karkówki, napiszę "kto jadł - piwko" i co? Zajebisty temat, nie?

Miałem ale takie całe zielone i brązowe. Masa czołgów, drutów kolczastych i innych pierdół.