Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JarekJUHC napisał/a:
ja bym po prostu w niego wjechał jak był przed maską .
A niby po co...
...skuter cały, żebra całe a samochód rozk🤬iony....
ruskie to gościowi do pięt nie dorastają.
Po co ? A Ty jesteś ciota bez honoru ? Obijają Ci auto, tłuką szybę, a Ty sp🤬alasz ? No k🤬a przepraszam, ale ja bym nie przepuścił.
adiemus36 napisał/a:
A Ty jesteś ciota bez honoru ?
Skąd wiedziałeś...
...miałem na myśli tego z "kijem"...
A co do kierowcy samochodu to wymusił... ale to skuterowiec będzie miał postępowanie...
Ale nie zmienia to faktu że przyjemnie jest czasem komuś wyk🤬ić i czuć się...
.... bezkarnie
...no ale mi się jeszcze tak nie udało
Gdyby za kierownica na serio siedział rusek, to żółtek by się nawet nie odważył.

Dobrze mu k🤬a zrobił. Pokazał mu czym grozi wymuszenie pierwszeństwa na skuterze: zbita szybka z przodu, z tyłu, może i z boku.