👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahaha Egon stary zlomiarz w mlodym wieku... Niezly z niego spiek... Wali cztery warki strong winne z rana i odbija sie od kamienic na lubelskiej starowce... Hehehe Pozdro dla spieka! Pozdrowki dla chlopakow z Polodniowej!

Turek. napisał/a:
@malpawwo Nie, homoseksualizm nie jest spoko, może ich Bóg stworzył jakich stworzył, ale Bóg również stworzył pedofilów, socjopatów, polityków itd. Tak więc nie
![]()
Bóg również stworzył sadistica by wszyscy Ci których wymieniłeś mieli gdzie pisać ;]

@malpawwo Czyli jak mam do ciebie mówic, per pedofil, a może polityk lub socjopata, nah te ostatnie to komplement. Sam jestem homofobo-rasisto-antysemito-seksistą, ale do zadnych powyższych nie pasuje, tak wiec peace off

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie