👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale mu z tym AEGONem inteligentnie pocisnął
Dobry dziennikarzyna.

jak to PIH nawinął
Tylko dla hetero rap, wiem słowo boli rap
Nigdy dla homo rap, nigdy dla bi coooo
Cywilizacji kwiat
Jestem szczery.
Tolerancje depcze butem numer 44
Tylko dla hetero rap, wiem słowo boli rap
Nigdy dla homo rap, nigdy dla bi coooo
Cywilizacji kwiat
Jestem szczery.
Tolerancje depcze butem numer 44
@up
Tak słuchaj Piha że przy homo mu nie stanie.
Jak widzi lesbijki to zmienia zdanie.
Jestem kryminalistą. O boże ale co to?
Tak słuchaj Piha że przy homo mu nie stanie.
Jak widzi lesbijki to zmienia zdanie.
Jestem kryminalistą. O boże ale co to?
Proszę jak się popisał znajomością półświatka przestępczego. Pewnie żółty i tak podstawiony

@malpawwo Nie, homoseksualizm nie jest spoko, może ich Bóg stworzył jakich stworzył, ale Bóg również stworzył pedofilów, socjopatów, polityków itd. Tak więc nie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie