📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kasandra napisał/a:
Może i głupie pytanie, ale czy to się je?
skopał by ci dupsko jakby widelec zobaczył

kuba_vt napisał/a:
skopał by ci dupsko jakby widelec zobaczył
Posądzasz mnie o używanie widelca?

Kasandra napisał/a:
o zupie z żółwi nie słyszała??? btw rafaello jak nic;]Może i głupie pytanie, ale czy to się je?

Naturalny proces odwracania się żółwią jest przekomiczny, jak mój żółw się obracał to konałem

Co wy gadacie że ninja i ninja? Przecież widać że on jest b-boyem i ćwiczy breakdance a wy od razu że ninja

bitch napisał/a:
Co wy gadacie że ninja i ninja?
Jasne, że nie.

mając żółwie mogę stwierdzić
iż jeśli się obrócą z "pleców" na "brzuch" to są zdrowe
ten jest haha

ten jest haha

Kasandra napisał/a:
Może i głupie pytanie, ale czy to się je?
obejrzyj cannibal holocaust i się przekonasz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie