Często wrzucacie ludzi z innych krajów, którzy coś potrafią zagrać, zmiksować itp. Ja pokażę, iż Polacy nie gorsi, iż utalentowanych ludzi mają. Cudze chwalicie, swego nie znacie...
Ogólnie znajomy tworzy w te lato mały projekt. Polegać to będzie na różnych nagrywkach w różnych miejscówkach geograficznych i zmontowaniu tego w całość. Oto mały preview tego co będzie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-20, 22:42
Niech da ostygnąć temu turntable'owi.
konto usunięte
2013-06-21, 1:54
Chyba w to lato, a nie w "te" lato. Ale za turntablism zawsze piwo. I za dymiący bajer.
Piszczy jak świstak
konto usunięte
2013-06-21, 17:54
ZzZzZzZzZz...
Nie podoba mi się. Myślałem ze będzie łał, a kolega chyba marihuane wstrzykną i myślał ze tworzy coś fajnego... Nie mów mu tego ale się mylił.
Obczajcie DJ'a Eproma chluba Polski
chce to na dzwonek w telefonie! da mi ktos jakis namiar, zeby zdobyc ten utwor?
konto usunięte
2013-06-21, 18:18
konto usunięte
2013-06-21, 18:34
Zobaczylem w tytule Zombie - piwo leci automatycznie. Dopiero pozniej wlaczylem film, da sie teraz jakos te piwo cofnac?
Nagrywki w różnych miejscówkach geograficznych?
Interesujące.
stylowo brzmi jak Feel-X na "W 63 minuty dookoła świata" Kalibra 44
konto usunięte
2013-06-21, 19:09
zajebioza ze cały czas ktoś nowy dołancza do grona turnbalismu:)