otwarcie sklepu z chińszczyzną w Galerii Serenada w Krakowie, ciekawe ilu z nich miało wcześniej ubaw z bitwy o karpia z Lidla?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
🔥
Fajerwerki dla sąsiada
- teraz popularne
krakowiak69 napisał/a:
Pierwszy klient dostawał wybrany sprzęt za 1zł. Ale ten wyścig o główną nagrodę i tak był skazany na niepowodzenie bo znalazł się taki cwaniaczek ktory schował się w łazience dzień wcześniej, przekiblował noc i był pierwszy.
napisał gość z Krakowa
W sumie to nie zdziwie sie, jak w następnym tego typu otwarciu ten patent zostanie wykorzystany przez kilku innych ziomeczków. Już sobie wyobrażam to grupowe nocowanie w kabinach, teksty typu: "Zajęte", "Znajdź se swoją kabine" itp
krakowiak69 napisał/a:
W sumie to nie zdziwie sie, jak w następnym tego typu otwarciu ten patent zostanie wykorzystany przez kilku innych ziomeczków. Już sobie wyobrażam to grupowe nocowanie w kabinach, teksty typu: "Zajęte", "Znajdź se swoją kabine" itp
Ochroniarze podobno sprawdzają toalety po zamknięciu centrów handlowych, wg. mnie to nie przejdzie.
Dla jakiej kwoty oni się wyzbyli godności? Ile warte były te telefony?
Xiaomi najsolidniejczy chinczyk jaki w zyciu widzialem, fajny sprzecik robią warty swojej ceny
Bo były inne nagrody m. in. pierwsze 20 egzemplarzy Xiaomi Redmi 4X zostanie sprzedanych za jedyne 49 złotych, a pierwsza setka sztuk Xiaomi Mi A1 za 499 zł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie