👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przypomniał mi się film pod tytułem 'Głupi i głupszy'. Głupi program i jeszcze głupsi ludzie którzy biorą udział w tym 'marszu'. A tak w ogóle nie można ten syfu zignorować na zawsze?

Jarosław Kaczyński powinien się za brata przebrać to by była dopiero impreza

Przecież ignorowałem ten wasz gówniany serwis, czemu mi się znowu wyświetla, fucking magical
Klikając w IGNORUJ ignorujecie tylko ten jeden konkretny temat
podpis użytkownika

A z przeciwnej strony przeciwnicy zombi, uzbrojeni w dubeltówki.

Bardzo podoba mi się ten znak na początku, ponieważ pasuję do tego programu jak ulał

Zawsze jak oglądam horror o zombie to się zastanawiam czemu te hordy wygłodniałych umarlaków rzucają się wyłącznie na tego,którego jeszcze nie pogryzły. Jak już go ugryzą, to tracą zainteresowanie. On się zamienia w zombie,przyłącza do nich i szukają kolejnych ofiar. Czemu do cholery nie jedzą się nawzajem? Mięso zombie jest niesmaczne?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie