Za takie akcje lasce trzeba by p🤬dę zalać betonem...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Koleś wydziarany
Więc powinien lubić ból

podpis użytkownika
Kto wybrzydza ten nie R🤬A !!

nie wiem, co mu obiecała za tę ustawkę.. ale zazdrościć nagrody

Ja p🤬lę, jedno zauważyłem na tego typu filmikach. Jak facet zrobi lasce niewinny i całkiem śmieszny żart, to k🤬a ciężko się obraża. Natomiast kiedy to laski robią jakieś numery to w ogóle bez pomyślunku sprawiają tylko ból facetom. I spróbuj się k🤬a nie zaśmiać jak dziewczyna ci np. polała jaja wrzątkiem jak śpisz, bo też się obrazi.

J🤬a dz🤬ka bez wyobraźni taki czymś można trwale jajo uszkodzić.
"come on baby?" ?!? Mogłaby być miłością mojego życia ale za takie coś to przebiłbym k🤬ę karniszem na wylot. Ale tak żeby jeszcze trochę pożyła co by się dało r🤬ać przez najbliższe kilka godzin, póki ciepła.
up
wystarczy kupić koc elektryczny i będzie jeszcze długo ciepła, tylko nie przesadzaj z temperaturą bo ją rozpuścisz
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
wystarczy kupić koc elektryczny i będzie jeszcze długo ciepła, tylko nie przesadzaj z temperaturą bo ją rozpuścisz
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.