👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz bym widzał tych c🤬li z badylami co miśka utłukli... Najlepiej całą wioskę na te 5 tygrysków... Kończyny by latały

Karmiłem kiedyś z ręki geparda u takiego jednego gościa. Polecam couchsurfing
Można czasem natknąć się na bardzo ciekawych ludzi

Pomyślcie teraz, że jedyne co dzieli tych ludzi od dzikiej zwierzyny, to szyby wyprodukowane w Chinach

Pewno kwestia czasu jak któryś baran nie domknie drzwi czy otworzy okno żeby zrobić selfie i stado tygrysów wewali się do tego busa na wyżerkę. Mam nadzieję, że w tym aucie będzie monitoring i zobaczymy filmik na hardzie
djted napisał/a:
Teraz bym widzał tych c🤬li z badylami co miśka utłukli... Najlepiej całą wioskę na te 5 tygrysków... Kończyny by latały
Ten misiek nie byłby łaskawy dla ciebie gdybyś ty wkroczył na jego teren

no i kto tu jest debeściak
Jak to KTO, Wąski jest debeściak !!!
Jak to KTO, Wąski jest debeściak !!!

ZOO powinno być zakazane. Każde zwierzę zasługuje na wolność. Zresztą jakie cele edukacyjne i rozrywkowe, ma trzymanie zwierząt w niewoli???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie