Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:25
🔥 Hobby - teraz popularne
Zoofile też chcą praw!
konto usunięte • 2013-04-16, 19:40
Niewielka grupa zoofilów protestowała w Berlinie przeciw uchwalonym w zeszłym roku przepisom o ochronie zwierząt, przewidującym karę do 25 tys. euro za jakąkolwiek formę uprawiania seksu ze zwierzętami.

Czujemy się jak kryminaliści. To wszystko z powodu fanatycznych zwolenników praw zwierząt, którzy myślą, że je krzywdzimy – skarżył się działacz grupy lobbystycznej Zoofile Zaangażowani na rzecz Tolerancji i Oświecenia. Jego towarzysz uznał zakaz seksu ze zwierzętami za dyskryminację.
W rozdawanych podczas protestu ulotkach można było przeczytać, że zoofilia jest normalna, akceptowalna, dziedziczna i nieodwracalna. - Nic na to nie możemy poradzić, więc próbujemy zaspokajać swe skłonności w sposób odpowiedzialny – napisano.
- Zakaz (zoofilii) powoduje, że miliony ludzi w Niemczech stają się kryminalistami – stwierdził rzecznik firmy, która wyprodukowała film dokumentalny na temat zoofilii.

Prosto ze strony: lifesitenews.com/news/german-zoophiles-protest-law-banning-bestiality

Tekst z Gościa Niedzielnego.

Było do przewidzenia, że coś takiego nastąpi...

Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:04
the_satyr napisał/a:

najpierw homo krzyczeli,że są normalni i jest to naturalne i do końca życia. teraz zoofile, co później? pedofile?

Akcja z pedofilami już była dawno bodajże w UK ,na szczęście ich miłość do 12 latek została pogrzebana
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 0:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fifif 2013-04-18, 9:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 12:11
Wiedziałem, że tak będzie nekrusy też niedługo wyjdą na ulice a idioci w koszulkach z Che Guevarą będą mówili, że każdy ma prawo do miłości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 12:15 2
Rauser napisał/a:

Wiedziałem, że tak będzie nekrusy też niedługo wyjdą na ulice a idioci w koszulkach z Che Guevarą będą mówili, że każdy ma prawo do miłości.

Martwe dziewczęta nie mówią "nie".
Zgłoś
Whiltierna 2013-04-18, 12:48

Ten futrzak też im się spodoba?
Zgłoś
Numernabis 2013-04-18, 13:38 1
To, że oni uważają to za normalne jest wystarczającym dowodem na to, że są chorzy psychicznie.
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2013-04-21, 7:19
@Uechtacz

We wszystkim można doszukać się ziarenka prawdy ; ). Powiem szczerze, że pomimo młodego wieku, doszedłem do wniosku, iż nie opłaca się tracić własnych nerwów, dobrego nastroju i starać się likwidować bądź ukrócić jakieś zjawiska, których nie jesteśmy w stanie zrozumieć. Każdy jest całkowicie inną jednostką i ma jednakowe prawo do życia. A to co w jego życiu się wydarzy, kształtuje i nadaje mu pewną formę. Szczególnie z początku, kiedy to umysł młodziutki jest praktycznie pusty i gotowy na przyswojenie wszelakich informacji.

Osobiście potrafię czerpać przyjemność z bezinteresownej pomocy dla drugiej osoby, a nie mam też nic przeciwko, by obejrzeć dziwne, sadystyczne materiały(szczególnie związane z ludzką głupotą - takie moje rodzynki ; p). Kto wie, czy kolejnym krokiem ewolucji nie będzie właśnie, miast egoizmu i dobra poszczególnej jednostki, wzajemne wspieranie się w obrębie gatunku? Jak dla mnie, byłoby to pięknym, abstrakcyjnym i wręcz zbyt idealnym przebiegiem(wymaga tylko wspólnej chęci do której jeszcze daleka droga). Ale któż mi na ten moment, zabroni nosić w sobie, tą/tę <- przyznam bez bicia, sam nie wiem co poprawne, iskierkę nadziei ; ).

P.S.
Stwierdziłem, że pomoże to uniknąć ewentualnych insynuacji czy potwarzy. Tak, jestem jednym z tych bezmyślnych i rozpieszczonych dzieci, wychowywanych bezstresowo i bardzo się z tego cieszę ; ).
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem