Jak w tytule tematu. Autorzy poniższych zdjęć (kolejność przypadkowa, niezbieżna z fotografiami):
-Per Ivar Somby
-Steinar Hugi
-Ian Willms
-George Kourounis
-Jaromir Stanczyk
...plus kilku mi nieznanych.
Pozostałe zdjęcia w komentarzach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy ranne wstają zorze,
Tobie ziemia, Tobie morze,
konto usunięte
2012-11-22, 14:55
konto usunięte
2012-11-22, 15:34
I co ateiści?! Nadal nie wierzycie w to, że dusza po śmierci nie umiera? Tu macie dowód, ze nie umiera! Zamurowało?
Cmentarz Na Rossie w Wilnie
nie ma to jak piękny pomniczek
konto usunięte
2012-11-22, 22:32
W końcu materiał w pytę. Fajne!
Chleb razowy napisał/a:
I co ateiści?! Nadal nie wierzycie w to, że dusza po śmierci nie umiera? Tu macie dowód, ze nie umiera! Zamurowało?
Aleś ty głupi
up głupi to mało powiedziane i do tego chu, o co mu com on
Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć te zdjęcia w większej roździelczości?
konto usunięte
2012-11-23, 11:31
A propo zorzy, jest szansa, że dzisiaj w Polsce będzie mozna ja zobaczyć.l
twojapogoda.pl/wiadomosci/111771,na-sloncu-dzieja-sie-niepokojace-rzeczy
ostatnio oglądałem o zorzy program. Ludzie którzy mieszkają w tamtym regionie wierzą w jej moc. I nie można o niej rozmawiać. A jak jest to nie można na nią pokazywać palcem czy ogólnie wystawiać do niej ręki, bo może Cie zabrać ze sobą. Ogólnie te coś tak pięknego w ich wierze ma złe przesłanie itp!