👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz powstaje pytanie, czy rusztowanie warszawskie my zaj🤬iśmy Jankesom, czy oni nam....

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
I teraz powstaje pytanie, czy rusztowanie warszawskie my zaj🤬iśmy Jankesom, czy oni nam....
Fachowo to rusztowanie Warszawskie T2 ramowe, z tego co mi wiadomo używano takich rusztowań przy odbudowie Warszawy dlatego taka nazwa. Ale czy zostało wymyślone w Polsce tego nie wiem ani nie znalazłem nic na ten temat
I co? Już znalazła powód do nieróbstwa? Okna się same nie umyją a John leży zmęczony oglądaniem meczu.
NA początku uśmiałem się, ale teraz tak patrzę, przecież bez problemu mogła wydłużyć samą drabinę.
r061071 napisał/a:
wyślij do Drozdy wygrasz poloneza
I kamerę i lodówkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie