Ta dziewczynka chciała zostać teletubisiem, szkoda że jeszcze telewizora sobie w brzuch nie wmontowała.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-01, 9:03
U nas też był taki jeden co się upodabniał.
konto usunięte
2013-08-01, 11:32
konto usunięte
2013-08-01, 11:40
Jak byłem smarkaczem, gniotłem sobie uszy, żeby być Spokiem.
konto usunięte
2013-08-01, 12:32
Ona sobie tego sama nie zrobiła, tylko był to pewnie nieszczęśliwy wybadek. Sam ból byłby dla niej nie do zniesienia wkręcając sobie to w głowę...
Nerd
2013-08-01, 12:34
@siwy16l
Ty nasz inteligencie

Dzięki,że rozwikłałeś tę zagadkę.
konto usunięte
2013-08-01, 13:30
Przynajmniej jest jak powiesić. Proktyczne.
W Tychach (Śląsk) dawno temu chłopiec chyba 8 lat co chciał być Bat Manem i wyskoczył z okna w bloku z peleryną, która jak w filmie miała spowolnić spadanie. Nie było harda przeżył.
konto usunięte
2013-08-01, 14:09
@up czyli peleryna zadziałała!
Na nieprawidłowy kształt czaszki nikt nie zwrócił uwagi

U dziewczynki ewidentnie widać makrocefalię i prawdopodobnie ma jakąś kraniosynostozę (szew ciemieniowy), dlatego zdałniony pomysł ze śrubką nie powinien dziwić...
Phi, kolega wraz ze swoim bratem, po obejrzeniu odcinka bajki "Sąsiedzi" zrobili sobie ognisko... na podłodze... w kuchni.
Może ktoś przetłumaczyć tekst z rosyjskiego? Niestety moja cyrylica dopiero raczkuje.
@up chyba pełza

Od jakichś 300 lat stosuje się grażdankę...
Ta dziewczynka naoglądała się teletubisiów i postanowiła przedstawić jednego z ich. Jak ona to zrobiła nie wiem.
Powiedzieć czym byłem w ogóle nic nie powiedzieć