Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-10-15, 22:40
CzarleeSheen, to KIA OPIRUS, ja bym jej za to medal dał...

Zgłoś
konto usunięte 2009-10-15, 22:46
nie ma to jak nasze kochane "forum"...

kurde ale kiedy zdjęcie zrobione może byłem akurat?
Zgłoś
CzarleeSheen 2009-10-15, 23:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mesiash 2009-10-15, 23:15 1
no to gdzie zdjęcia / film z dalszej części? Przecież tutaj, jak napisała Rosemary, widać że się zmieściła (KIA)
Zgłoś
Romperek 2009-10-15, 23:47
Baalp fakt to KIA ale koszt to ok 200 000 zł więc nie wiem czy jakbyś miał taki samochód to dał byś babie medal za jego uszkodzenie
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-16, 7:28
Romperek napisał/a:

babie medal za jego uszkodzenie

Facetowi bym dała.
Zgłoś
mesiash 2009-10-16, 9:33
Romperek, nie ma to jak zawyżanie ceny ze strony money.moto.pl czy jakoś tak:
Cytat:

Kia Opirus. od 149900 do 185000 zł

a więc (typowo dla polskich polityków) zawyżyłeś cenę o kilkadziesiąt tysi, czyli tyle co będzie trzeba za klepanie zapłacić Nie zmienia to faktu że jak drogi samochód by nie był swojej pani i tak byś go dał i tak, życie
Zgłoś
Człapi 2009-10-16, 9:36
pewnie lusterko do tego wynalazku kosztuje tyle co mój cały czołg
Zgłoś
CzarleeSheen 2009-10-16, 9:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Romperek 2009-10-16, 10:14
mesiash napisał/a:

Romperek, nie ma to jak zawyżanie ceny ze strony money.moto.pl czy jakoś tak:

a więc (typowo dla polskich polityków) zawyżyłeś cenę o kilkadziesiąt tysi, czyli tyle co będzie trzeba za klepanie zapłacić Nie zmienia to faktu że jak drogi samochód by nie był swojej pani i tak byś go dał i tak, życie

Może troszeczkę cenę zawyżyłem ale kopnął mnie zaszczyt i pracowałem 2 lata w ASO KIA hehe i nie sugerowałem się ceną ze strony podanej wyżej na chwilę obecną nie mam jeszcze swojej pani więc nikt do samochodu mi się nie dotyka
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-16, 11:02 1
Za to że to KIA to i tak jej się należy medal, za 200k pln można mieć nowe Subaru Impreze STI... więc facet który kupił takie auto zasługuje na słoik w dupie
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-16, 13:43
200 000 chyba jenów. Ta KIA to wydatek około 35 000 PLN. Widze,że sami znawcy ;]
Zgłoś
Romperek 2009-10-16, 18:01
ksenon0 napisał/a:

200 000 chyba jenów. Ta KIA to wydatek około 35 000 PLN. Widze,że sami znawcy ;]

Chyba za tą ze zdjęcia znawco
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-16, 20:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem