👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie ma to jak nasze kochane "forum"...
kurde ale kiedy zdjęcie zrobione może byłem akurat?
kurde ale kiedy zdjęcie zrobione może byłem akurat?
no to gdzie zdjęcia / film z dalszej części? Przecież tutaj, jak napisała Rosemary, widać że się zmieściła (KIA)
Baalp fakt to KIA ale koszt to ok 200 000 zł więc nie wiem czy jakbyś miał taki samochód to dał byś babie medal za jego uszkodzenie

Romperek napisał/a:
babie medal za jego uszkodzenie
![]()
Facetowi bym dała.
Romperek, nie ma to jak zawyżanie ceny
ze strony money.moto.pl czy jakoś tak:
a więc (typowo dla polskich polityków) zawyżyłeś cenę o kilkadziesiąt tysi, czyli tyle co będzie trzeba za klepanie zapłacić
Nie zmienia to faktu że jak drogi samochód by nie był swojej pani i tak byś go dał i tak, życie

Cytat:
Kia Opirus. od 149900 do 185000 zł
a więc (typowo dla polskich polityków) zawyżyłeś cenę o kilkadziesiąt tysi, czyli tyle co będzie trzeba za klepanie zapłacić

mesiash napisał/a:
Romperek, nie ma to jak zawyżanie ceny
ze strony money.moto.pl czy jakoś tak:
a więc (typowo dla polskich polityków) zawyżyłeś cenę o kilkadziesiąt tysi, czyli tyle co będzie trzeba za klepanie zapłacićNie zmienia to faktu że jak drogi samochód by nie był swojej pani i tak byś go dał i tak, życie
Może troszeczkę cenę zawyżyłem ale kopnął mnie zaszczyt i pracowałem 2 lata w ASO KIA hehe

Za to że to KIA to i tak jej się należy medal, za 200k pln można mieć nowe Subaru Impreze STI... więc facet który kupił takie auto zasługuje na słoik w dupie

200 000 chyba jenów. Ta KIA to wydatek około 35 000 PLN. Widze,że sami znawcy ;]
ksenon0 napisał/a:
200 000 chyba jenów. Ta KIA to wydatek około 35 000 PLN. Widze,że sami znawcy ;]
Chyba za tą ze zdjęcia znawco

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie