👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p🤬deczki w ciasnych rurkach stamtąd nie wyjdą ale z drugiej strony kto wie jaki wpływ na ich psychę bedzie miało cos takiego

Cytat:
p🤬deczki w ciasnych rurkach
widzę kolega ich by pewnie wszystkich jednym szotem zgasił
i za co te piwa to tylko głupia ruska pokazówka przed kamerami

I bardzo dobrze, we wojsku powinna być dyscyplina i żołnierz musi być twardy! Robisz coś źle? dostajesz kopa, najlepsza metoda wg mnie dla ludzi, którzy mają za zadanie bronić państwa.
pakicito napisał/a:
widzę kolega ich by pewnie wszystkich jednym szotem zgasił
Nie, to ja

I po co tyle tego biegania staranie znieważania i tak większość z nich w byle pierwszej wojnie w minucie dostanie kulę w łeb i tak o to się skończy ich przyszłość , jako mięso armatnie

Dołącz do ruskiego wojska, tam dowódców uczył Chuck Norris kopniaków z półobrotu. Antyterroryści nie ma takiego op🤬lania się!

Prawda jest taka ,że ten kto wytrzyma psychicznie tam jak i fizycznie zostanie "najlepszym sk🤬ysynem"

tak powinno wyglądać szkolenie, ze strony szkolących to są pieszczoty, wróg nie będzie taki miły
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie