👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz będzie akcja,,umrzyj w domu,, wywieś za oknem jedną czarną reklamówkę jeżeli umierasz sam,i każdą dodatkową za pozostałych umierających.
O jak miło. Gościowi zabrakło herbaty i sklepikarz przysłał mu torebkę helikopterkiem. Szkoda, że tylko jedną, ale mały helikopterek, mały udźwig, jedna torebka.
Gówniana zabawka z torebką herbaty ma więcej piw, niż babeczka która wyłapuje oklep, kórwa, na sadolu!!! Zaczynam rozumieć po co na niektóre strony potrzebny jest skan dowodu osobistego.
poda ktoś ten filmik co był helikopter i na dole miał nosze z typem które się kręciły w zajebistej prędkości?

Nellum napisał/a:
poda ktoś ten filmik co był helikopter i na dole miał nosze z typem które się kręciły w zajebistej prędkości?
sadol.pl/zakrecona-akcja-ratunkowa-vt495452.htm
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie