📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:42
🔥
Kubek nienawiści
- teraz popularne
Heliar napisał/a:
3:55 wypadek, przez 17 min gość leży w oknie a policja się przygląda,
20 minuta przyjeżdża straż pożarna i go zasłania, w 40 min w końcu go wyciągają, karetki nadal nie widać (zupełnie jak w Polsce)
Dali mu 20-minutową szansę, żeby pożegnał się ze światem, ale Nigeryjczyk nie skorzystał.
FatFinger0103 napisał/a:
Ta historia powinna być opisana w oddzielnym temacie
Celowo zamieściłam tutaj;komentarze na temat Indii i Hindusów są tu wybitnie pejoratywne;warto trochę wyhamować prostackie zapędy,bo w zakamarkach historii można napotkać takie kwiatki..Indie to,obok Chin-najludniejszy kraj na świecie..Tam,gdzie przeludnienie-tam nędza i brud!Takie są Indie,jeszczcze ze swoimi rytuałami,tak bardzo szokującymi i obcymi naszej kulturze..Jednakowoż,nie ma krajów bez wad...
Apages napisał/a:
..A propos Hindusów..Warto wiedzieć:
Historyjka lepsza od głównego postu 😀
Na konsoli się udawało
[ Dodano: 2026-01-05, 21:35 ]
Indie,mieszkańców Indii głupotą jest brać jedna miarą.
To setki narodowości,języków,kast kilkanaście i religii też jest sporo.
[ Dodano: 2026-01-05, 21:35 ]
Apages napisał/a:
Celowo zamieściłam tutaj;komentarze na temat Indii i Hindusów są tu wybitnie pejoratywne;warto trochę wyhamować prostackie zapędy,bo w zakamarkach historii można napotkać takie kwiatki..Indie to,obok Chin-najludniejszy kraj na świecie..Tam,gdzie przeludnienie-tam nędza i brud!Takie są Indie,jeszczcze ze swoimi rytuałami,tak bardzo szokującymi i obcymi naszej kulturze..Jednakowoż,nie ma krajów bez wad...
Indie,mieszkańców Indii głupotą jest brać jedna miarą.
To setki narodowości,języków,kast kilkanaście i religii też jest sporo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie