Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lee225 2023-08-22, 21:37 11
JanJankowski napisał/a:

Dobry jest. Napier... z okna jak do kaczek hehe

Dobry jest tej nocy w domku z pukawką, a rano zarobi kilogram śrutu.
Zgłoś
dennissliwa 2023-08-22, 22:19 19
On musi całą noc siedzieć i obserwować czy mu samochód nie chcą ukraść
Zgłoś
onucek 2023-08-22, 22:49 1
szanuje człowieka, tylko szkoda że taka celność
Zgłoś
TerazPolska123 2023-08-23, 6:00 1
fajny tenkraj
Zgłoś
Pieszczoch25 2023-08-23, 6:22
onucek napisał/a:

szanuje człowieka, tylko szkoda że taka celność

widać że w życiu nie strzelałeś za pierwszym razem na strzelnicy ustawiłem sobie cele na 30m bo w filmach z kilometra walą w banie, taki c🤬j!. w tarczę trafiłem 1 na 15 pestek jeszcze obok w kartkę papieru a nie w cel. To że tak blisko udało mu się posłać kulkę jedną ręką to czysty fart.

podpis użytkownika

obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
Zgłoś
draxidox 2023-08-23, 10:29 2
Pieszczoch25 napisał/a:

widać że w życiu nie strzelałeś za pierwszym razem na strzelnicy ustawiłem sobie cele na 30m bo w filmach z kilometra walą w banie, taki c🤬j!. w tarczę trafiłem 1 na 15 pestek jeszcze obok w kartkę papieru a nie w cel. To że tak blisko udało mu się posłać kulkę jedną ręką to czysty fart.

Ciekawe co mówisz, przy okazji mojej pierwszej wizyty na strzelnicy miałem okazję postrzelać z MP5 9mm w tarczę na 15m, puszki z Glocka 19 z 9mm na odległość 15m w puszki oraz z SWD na 300m. Z MP5 wszystko w tarczy, z glocka na 5 puszek strąciłem 4 nie trafiając pierwszym strzałem, z SWD na dwa strzały jeden cel przewrócony. Z AK niestety waliłem sobie na ślepo w deski bo cele leżały więc bardziej o fun samego pykania sobie. Może trzeba zainteresować się okulistą ?
Ale serio, np. ja nie wiedziałem że od kompa rozj🤬em sobie zwrok (-1 na oboje oczu) póki nie poszedłem na kurs prawka.

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
r................t 2023-08-23, 11:08 1
Myślałem, że chodzi o tego jeża który sp🤬ala spod przedniego koła jak go otworzył
Zgłoś
poliqon 2023-08-23, 11:11
to jest kraj, wyciągasz gnata i myk myk myk, a nie jak w brudnej polsce, prokuratury, c🤬jatury, śledztwa, analizy, k🤬a ale bym chciał żeby ruski mir tu przyszedł
Zgłoś
dance4life 2023-08-23, 12:57
dennissliwa napisał/a:

On musi całą noc siedzieć i obserwować czy mu samochód nie chcą ukraść

co w tym dziwnego, tam kazdy tak robi
Zgłoś
~_Yarko_ 2023-08-23, 14:08
Muzyki się spodziewałem, ale te strzały mnie rozwaliły
Zgłoś
Pieszczoch25 2023-08-23, 15:41
draxidox napisał/a:

Ciekawe co mówisz, przy okazji mojej pierwszej wizyty na strzelnicy miałem okazję postrzelać z MP5 9mm w tarczę na 15m, puszki z Glocka 19 z 9mm na odległość 15m w puszki oraz z SWD na 300m. Z MP5 wszystko w tarczy, z glocka na 5 puszek strąciłem 4 nie trafiając pierwszym strzałem, z SWD na dwa strzały jeden cel przewrócony. Z AK niestety waliłem sobie na ślepo w deski bo cele leżały więc bardziej o fun samego pykania sobie. Może trzeba zainteresować się okulistą ?
Ale serio, np. ja nie wiedziałem że od kompa rozj***łem sobie zwrok (-1 na oboje oczu) póki nie poszedłem na kurs prawka.

Jak napisałem jest różnica 15 a 30m, karabinem z kolbą stabilniej prowadzi się ogień, jednak po poprawce i wyśmianiu przez instruktora zmieniłem odległość i było już lepiej.

podpis użytkownika

Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-23, 22:48
Pieszczoch25 napisał/a:

Jak napisałem jest różnica 15 a 30m, karabinem z kolbą stabilniej prowadzi się ogień, jednak po poprawce i wyśmianiu przez instruktora zmieniłem odległość i było już lepiej.

30 metrów to mały dystans więc albo jesteś pan c🤬jowy strzelec albo masz coś ze wzrokiem lub postrzeganiem głębi. Takie rzeczy nieraz człowiek odkrywa jak pół życia przeżyje
Tak jak draxidox po pierwszej w życiu wizycie na strzelnicy miałem celność na poziomie 75%, ale nie bawiłem się w gangsta strzelanie czy jakieś małpie chwyty tylko normalnie oburącz z dobrej pozycji. Glock, beretta, SWD, AKS i jeden magazynek z deser eagle. Strzelanie z optyką na większym dystansie (75-100m) to już inna sprawa i trzeba się ostrzelać z bronią, ale też łatwo załapać o ile nie zmieniasz pozycji co kilka strzałów jak ja
Zgłoś
Pieszczoch25 2023-08-26, 10:12
Bul_od_bytu napisał/a:

30 metrów to mały dystans więc albo jesteś pan ch*jowy strzelec albo masz coś ze wzrokiem lub postrzeganiem głębi. Takie rzeczy nieraz człowiek odkrywa jak pół życia przeżyje
Tak jak draxidox po pierwszej w życiu wizycie na strzelnicy miałem celność na poziomie 75%, ale nie bawiłem się w gangsta strzelanie czy jakieś małpie chwyty tylko normalnie oburącz z dobrej pozycji. Glock, beretta, SWD, AKS i jeden magazynek z deser eagle. Strzelanie z optyką na większym dystansie (75-100m) to już inna sprawa i trzeba się ostrzelać z bronią, ale też łatwo załapać o ile nie zmieniasz pozycji co kilka strzałów jak ja

Naprawdę chciałbym zobaczyć jak z 30m trafiasz wszystkimi pestkami w tarczę z pistoletu. Niemok🤬ażliwe

podpis użytkownika

Zgłoś