👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeśli to nie fake, to facet jest bohaterem. Zostawił sport, żeby produkować żarcie i na dodatek je rozdaje za darmo. Praca na polu jest niby ciężka, ale daje satysfakcję

Cytat:
Jeśli to nie fake, to facet jest bohaterem. Zostawił sport, żeby produkować żarcie i na dodatek je rozdaje za darmo. Praca na polu jest niby ciężka, ale daje satysfakcję
![]()
Praca na polu może była ciężka 200 lat temu, teraz całą robotę robią maszyny, więc w sensie fizycznym taka praca nie różni się diametralnie od np. pracy w supermarkecie, dzisiaj dobry rolnik musi być dobrym przedsiębiorcą, a nie robolem.
A Pan Murzyn może i szlachetny, ale chyba w NFL zbyt dużo razy dostał w głowę, bo jakby pomyślał, to by odkrył, że o wiele bardziej mógłby pomóc zostając w NFL i wtedy kasę z ligi przeznaczać na biednych i potrzebujących.
No, ale nie ma co oczekiwać zbyt wiele od naszych głupszych kuzynów, więc niech będą propsy dla niego...

Jak ktoś kocha ziemię, to czemu nie?? gdybym miał wybór, zarabiać 10 milionów $ rocznie na sporcie czy roli też wybrałbym rolę
Nie każdy jest stworzony do bycia gwiazdą/gwiazdeczką, niektórzy wyżej cenią spokój, rodzinę i po prostu harmonię z naturą.
Oczywiście dla ludzi z miasta, może to wydać się głupie, ale na serio życie na wsi (szczególnie jeśli ma się bardzo dużoooooo ziemi) może być fajne.

Oczywiście dla ludzi z miasta, może to wydać się głupie, ale na serio życie na wsi (szczególnie jeśli ma się bardzo dużoooooo ziemi) może być fajne.

Taa... tu niby jakieś słodkie ziemniaczki, kochająca familia, polscy robotnicy na polach, a za laskiem pewnie zasadził co innego, dlatego nie w głowie mu jakiś kilkumilionowy kontrakt w NFL.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie