Dla potomnych.
Jeśli ząb wyszedł cały z korzeniem to należy na niego obficie napluć i zawinąć w chustkę. Co jakiś czas dokładać śliny, żeby nie wysechł.
Udać się alarmowo do dentysty. Jest duża szansa, że facet umieści zęba z powrotem. Będzie martwy ale przynajmniej na swoim miejscu.
-Ernest Hemingway
Jeśli ząb wyszedł cały z korzeniem to należy na niego obficie napluć i zawinąć w chustkę. Co jakiś czas dokładać śliny, żeby nie wysechł.
Udać się alarmowo do dentysty. Jest duża szansa, że facet umieści zęba z powrotem. Będzie martwy ale przynajmniej na swoim miejscu.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
KAŻDY deskorolkarz to żałosny debil. Takich mi nie szkoda jak sobie krzywdę robią
impressa88 napisał/a:
KAŻDY deskorolkarz to żałosny debil. Takich mi nie szkoda jak sobie krzywdę robią
Mocna słowa jak na 30 letniego frustrata.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Tych pajaców na deskorolkach to nie mogę zdzierżyć c🤬j im w dupę i deska w zęby

podpis użytkownika

Abraxus napisał/a:
Dla potomnych.
Ja to bym w gębie ząb trzymał.
Ale ja to jestem poj🤬y.
No chyba że tak by morda spuchła/bolała że niemożliwe.