Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jkllll485 2025-07-01, 6:59 1
Napis na bluzie odpowiedni.
Zgłoś
Sennaherib 2025-07-01, 7:09 12
Wygląda na prowincję turecką, dzieciaki w wieku lat kilku i młody osioł, więc ten filmik ma swoje drugie dno... Kilka cytatów:

"Według raportu gazety Hürriyet z 2005 roku, 43 procent mężczyzn mieszkających na obszarach wiejskich Turcji odbyło swój pierwszy stosunek seksualny z osłem."
"Według pisarza Osmana Şahina, od wieków na wsiach uważa się za normalne, że mężczyźni mają stosunki seksualne z osłami. "

Kamer Genç napisał w magazynie Nokta z 23 października 1968 roku: "Każdy miał w przeszłości związek z osłem". W wywiadzie dla internetowej stacji radiowej w 2010 roku Haydar Dümen stwierdził, że stosunek seksualny z osłem jest wiejskim zwyczajem i że w młodości powiedziano mu: "teraz nadszedł czas, aby zabrać cię jako chłopca do osła".

Turecki ma wyrażenia, które zawierają odniesienia do stosunku seksualnego z osłami. W Turcji jest powiedzenie: "Naszą narodową panną młodą jest osioł".
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-07-01, 8:13 3
Sennaherib napisał/a:

"Według raportu gazety Hürriyet z 2005 roku, 43 procent mężczyzn mieszkających na obszarach wiejskich Turcji odbyło swój pierwszy stosunek seksualny z osłem."

po stosunku będzie salami
Zgłoś
patmon 2025-07-01, 9:10 3
Dwa razy przeczytałem " żebrak " 🤣
Zgłoś
htp 2025-07-01, 9:34 8
Wg chińskiego przysłowia: Do byka nie podchodź od przodu, do konia od tyłu, a do Idioty nigdy.
Zgłoś
bercisko 2025-07-01, 9:36 2
Teraz będzie się jąkał krzycząc Alll, alll, aaallllach...allachchuuu, Aaaakkk...akkbbaa...akkbbaaarrr
Zgłoś
poznan2000 2025-07-01, 10:06 1
kopa przyjął sowitego - tego mu nie można odebrać
Zgłoś
JoSeed 2025-07-01, 10:32 2
Osioł, a mądrala... 💪
Zgłoś
specjal01 2025-07-01, 10:37
Tego chyba nie zapomni. A może już nic nie pamięta?
Zgłoś
schum84 2025-07-01, 10:38
szkoda, ze tak lekko. nalezalo sie 10 razy mocniej
Zgłoś
Yolanda 2025-07-01, 10:56
Strzał potyliczy, wyszedł prześliczny.
Zgłoś
Delikwent 2025-07-01, 11:19
Myślałem, że mu rączka w kiszce zakręci
Zgłoś
DEADmanPL 2025-07-01, 12:08 3
Sennaherib napisał/a:

Wygląda na prowincję turecką, dzieciaki w wieku lat kilku i młody osioł, więc ten filmik ma swoje drugie dno... Kilka cytatów:
"Według pisarza Osmana Şahina, od wieków na wsiach uważa się za normalne, że mężczyźni mają stosunki seksualne z osłami. "
Kamer Genç napisał w magazynie Nokta z 23 października 1968 roku: "Każdy miał w przeszłości związek z osłem". W wywiadzie dla internetowej stacji radiowej w 2010 roku Haydar Dümen stwierdził, że stosunek seksualny z osłem jest wiejskim zwyczajem i że w młodości powiedziano mu: "teraz nadszedł czas, aby zabrać cię jako chłopca do osła".
Turecki ma wyrażenia, które zawierają odniesienia do stosunku seksualnego z osłami. W Turcji jest powiedzenie: "Naszą narodową panną młodą jest osioł".

Przej🤬e. Być może tylko przypadek położenia geograficznego sprawił, że traciłem cnotę z piękną i puszczalską Karolinką, a nie jebiącym osłem. Są jednak momenty, kiedy docenia życie w tym kraju z dykty.
Zgłoś
Arbitro 2025-07-01, 14:00
DEADmanPL napisał/a:

Przej🤬e. Być może tylko przypadek położenia geograficznego sprawił, że traciłem cnotę z piękną i puszczalską Karolinką, a nie jebiącym osłem. Są jednak momenty, kiedy docenia życie w tym kraju z dykty.

szkoda, że ta piękna i puszczalska Karolinka nawet nie wie o twoim istnieniu

podpis użytkownika

"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie