Jak przelać piwo do odwróconej do góry nogami szklanki i je potem wypić bez dotykania jej rękami?
Właśnie tak:
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up W ramach przeciwdziałania alkoholizmowi...
Bez sensu. Skoro przytrzymywanie szklanki drugą szklanką jest OK, bo nie dotyka bezpośrednio dłońmi, to mógł złapać ją przez szmatkę - wyszłoby dokładnie na to samo.
nowynick napisał/a:
tylko po co?
Nie chciał tej szklanki rękami dotykać, bo była brudna. To chyba oczywiste.
konto usunięte
2017-09-29, 12:41
Jak mi pokazują, jak na zachodzie, walą dzban piwa w 0:45 sec, to ja sie pytam, co to za piwo co sie nie pieni, a własciciel po tak szybkim wypiciu nie wali pawia z piany wszystkimi otworami ciałą
@Lyck
Bo w niemczech nie ma piwa tylko szczochy.
konto usunięte
2017-09-29, 13:42
"Bo w niemczech nie ma piwa tylko szczochy."
I tu się mylisz, nasze piwo to siki, poza drobnymi wyjątkami. Tam w kazdym mieście takim około 20 tyś, jest przynajmniej jeden browar z tradycjami sięgajacymi XIX wieku albo dalej. Troche spustoszenia jest w dawnym DDR i na północy Niemiec ale południe i zachód piwem stoi. Co do piany, to jest ona naturalna, nie sztucznie gazowana jak u nas.
U nas piwowarstwo dopiero się odradza. Polacy zmądrzeli i z roku na rok coraz mniej ludzi pije obrzydliwe koncerniaki z proszku.
o jakich niemcach gadacie jak to angol jest, a piwko pewnie australijski fosters
Ile on lat kiblował na studiach?
konto usunięte
2017-09-29, 21:07
ten Mateh to chyba sam chleje, bo browary za free rozdaje, dobry ziom.