Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zrobieni w c🤬ja 3000
Flodzia • 2025-04-04, 15:13
W Glasgow w Szkocji zapowiedziano wydarzenie pod nazwą Willy Wonka Experience, które miało zapewnić przygodę w interaktywnym środowisku opartym na filmie. Do reklamowania wydarzenia wykorzystano obrazy wygenerowane przez sztuczną inteligencję:

W teorii wyglądało zajebiście, ale problemy zaczęły się, gdy ludzie przybyli na wydarzenie i zetknęli się z rzeczywistością tego miejsca:
ukryta treść

Specjalne brawa dla najbardziej zblazowanego umpa-lumpa jakiego świat widział

W rezultacie tej wprowadzającej w błąd reklamy setki oburzonych rodziców domagało się zwrotu pieniędzy, a u kilkorga dzieci wystąpiła trwała trauma.
Scenograf forsę wziął, potem zaczął pić
Zgłoś
Cezzar 2025-04-04, 15:17 2
Ja się k🤬a nie dziwię.. też mam traumę po wesołym miasteczku które kiedyś przyjechało do miasta.. Na reklamach zajebiście, spodziewałem się czegoś super, a tam dwie karuzele, wata cukrowa i strzelanie do baloników...
Zgłoś
Qdłaty 2025-04-04, 15:27 2
mnie najbardziej boli jak mnie oszukano z milionami piw do wygrania, 200 piw na miesiąc i jeden kapsel tylko
Zgłoś
turor 2025-04-04, 15:31 9
Wysłać tam wyborców Tuska, oni będą go jeszcze bronić
Zgłoś
Riikko 2025-04-04, 15:32 16
ale bym sie wk🤬il, jakby mi nie oddali hajsu za wejsciowke... na reddycie ktos napisal, ze 40$ wejscie...

Edit: Hundreds of parents were persuaded to pay up to £35 a ticket for an event which promised "surprises at every turn".
bbc.com/news/uk-scotland-glasgow-west-68431728
Zgłoś
Hexlord 2025-04-04, 15:32 1
Oooo wróciła sadolowa księżniczka
Zgłoś
kedzior242 2025-04-04, 15:38 4
Warto dodać, że miały być niezliczone słodkości a w rzeczywistości Pani widoczna na ostatnim zdjęciu wydawała po JEDNEJ fasolce smakowej na dziecko
Zgłoś
~REsadER 2025-04-04, 16:07 1
Zgłoś
Paullosems 2025-04-04, 16:09 2
Przecież to jest info z zeszłego roku... A na sadistica to pasuje jak...
Zgłoś
mesjans 2025-04-04, 16:11 12
Że ludzie nie mają wstydu organizować taki badziew, rozumiem gdyby to była impreza o nazwie "Willy Wonka napijmy się wódy" wielu nie przeszkadzałby taki wystrój, ale to dla dzieci.
Zgłoś
smc 2025-04-04, 16:16
Coś jak więcej wyborcze partii PsIk🤬S za nasze pieniądze...
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-04, 16:32 12
Na tej ostatniej fotce wygląda jakby baba robiła amfę czy inne dragi i sama już coś wciągnęła. Może dopiero po niej wszystko wygląda tak jak na reklamie?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
żmij 2025-04-04, 17:26 3
Cezzar napisał/a:

Ja się k🤬a nie dziwię.. też mam traumę po wesołym miasteczku które kiedyś przyjechało do miasta.. Na reklamach zajebiście, spodziewałem się czegoś super, a tam dwie karuzele, wata cukrowa i strzelanie do baloników...

Byłeś balonikiem?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2025-04-04, 18:02
Amatorzy ale jednak powtórka z rozrywki. Nawet film o takim przekręcie jest. Żwycem wyjęty z Ed Edd Eddy
pl.wikipedia.org/wiki/Festiwal_Fyre

podpis użytkownika

Sanity is for the weak
Zgłoś
Baronessa 2025-04-04, 19:58 1
Riikko napisał/a:

ale bym sie wk🤬il, jakby mi nie oddali hajsu za wejsciowke... na reddycie ktos napisal, ze 40$ wejscie...
Edit: Hundreds of parents were persuaded to pay up to £35 a ticket for an event which promised "surprises at every turn".

To co, te patałachy szkockie chciały mieć za 35 funciaków rozrywkę, jak w amerykańskim Disneylandzie? Buahahah...
Podobno ostra bida i problemy z bezrobociem w całej UK po wyjściu z unii... Nie dziwię się, że Karyny pruły p🤬dy o zwrot nędznych 35 funciaków...

Hexlord napisał/a:

Oooo wróciła sadolowa księżniczka

Wyj🤬i go z roboty, więc znów siedzi na sadolu i wrzuca swoje gnioty...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie