Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zrobieni w c🤬ja 3000
Flodzia • 2025-04-04, 15:13
W Glasgow w Szkocji zapowiedziano wydarzenie pod nazwą Willy Wonka Experience, które miało zapewnić przygodę w interaktywnym środowisku opartym na filmie. Do reklamowania wydarzenia wykorzystano obrazy wygenerowane przez sztuczną inteligencję:

W teorii wyglądało zajebiście, ale problemy zaczęły się, gdy ludzie przybyli na wydarzenie i zetknęli się z rzeczywistością tego miejsca:
ukryta treść

Specjalne brawa dla najbardziej zblazowanego umpa-lumpa jakiego świat widział

W rezultacie tej wprowadzającej w błąd reklamy setki oburzonych rodziców domagało się zwrotu pieniędzy, a u kilkorga dzieci wystąpiła trwała trauma.
Scenograf forsę wziął, potem zaczął pić
Zgłoś
Riikko 2025-04-04, 20:01 1
Baronessa napisał/a:

To co, te patałachy szkockie chciały mieć za 35 funciaków rozrywkę, jak w amerykańskim Disneylandzie? Buahahah...
Podobno ostra bida i problemy z bezrobociem w całej UK po wyjściu z unii... Nie dziwię się, że Karyny pruły p🤬dy o zwrot nędznych 35 funciaków...
Wyj🤬i go z roboty, więc znów siedzi na sadolu i wrzuca swoje gnioty...

ale ty jestes p🤬lniety....
Zgłoś
Baronessa 2025-04-04, 20:03
Riikko napisał/a:

ale ty jestes p🤬lniety....

Chyba ty...
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-04, 20:20 3
Cezzar napisał/a:

Ja się k🤬a nie dziwię.. też mam traumę po wesołym miasteczku które kiedyś przyjechało do miasta.. Na reklamach zajebiście, spodziewałem się czegoś super, a tam dwie karuzele, wata cukrowa i strzelanie do baloników...

Opowiedz jak to było, gdy clown zabrał Cię za scenę i dał dziwnego lizaka! 🤣
Zgłoś
romek134 2025-04-04, 20:31 1
rozdać odwiedzającym po kwasku i nie problem rozwiązany
Zgłoś
Jasiek93 2025-04-04, 20:39
Dałem piwo tylko za tego żółtego gumisia
Zgłoś
T.G.S. 2025-04-04, 22:31 2
i bardzo dobrze... doić tych dzieciorobów
Zgłoś
Kurisu 2025-04-05, 0:49 1
an event which promised "surprises at every turn".
No niespodzianki i zaskoczenie faktycznie było
Zgłoś
ponuryklecha78 2025-04-05, 11:48 1
złoty szpadel temat z lutego... 2024
Zgłoś
S................i 2025-04-05, 12:10
I z baletów wyszło dno. Zero, czyli nic.
Zgłoś
celestynek 2025-04-05, 13:02
K🤬a stare to
Zgłoś
majeńka 2025-04-05, 14:02
kedzior242 napisał/a:

Warto dodać, że miały być niezliczone słodkości a w rzeczywistości Pani widoczna na ostatnim zdjęciu wydawała po JEDNEJ fasolce smakowej na dziecko

Jak weźmiesz więcej ryzykujesz przedawkowanie.

Geraldinio napisał/a:

Na tej ostatniej fotce wygląda jakby baba robiła amfę czy inne dragi i sama już coś wciągnęła. Może dopiero po niej wszystko wygląda tak jak na reklamie?

Tatusie którzy protestują fasolki nie zjedli, i nie zobaczyli jak to działa.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
sokol358 2025-04-05, 18:24
Tak sie konczy brak znajomosci angielskiego. Informacje docieraja do ciebie po ponad roku
Zgłoś
willoo 2025-04-06, 3:29 1
popłakałem się jak przeczytałem opis i zobaczyłem tą umpa lumpe hahaha piwko za to !
Zgłoś