W teorii wyglądało zajebiście, ale problemy zaczęły się, gdy ludzie przybyli na wydarzenie i zetknęli się z rzeczywistością tego miejsca:
To co, te patałachy szkockie chciały mieć za 35 funciaków rozrywkę, jak w amerykańskim Disneylandzie? Buahahah...
Podobno ostra bida i problemy z bezrobociem w całej UK po wyjściu z unii... Nie dziwię się, że Karyny pruły p🤬dy o zwrot nędznych 35 funciaków...
Wyj🤬i go z roboty, więc znów siedzi na sadolu i wrzuca swoje gnioty...
Ja się k🤬a nie dziwię.. też mam traumę po wesołym miasteczku które kiedyś przyjechało do miasta.. Na reklamach zajebiście, spodziewałem się czegoś super, a tam dwie karuzele, wata cukrowa i strzelanie do baloników...
Jak weźmiesz więcej ryzykujesz przedawkowanie.Warto dodać, że miały być niezliczone słodkości a w rzeczywistości Pani widoczna na ostatnim zdjęciu wydawała po JEDNEJ fasolce smakowej na dziecko
Tatusie którzy protestują fasolki nie zjedli, i nie zobaczyli jak to działa.Na tej ostatniej fotce wygląda jakby baba robiła amfę czy inne dragi i sama już coś wciągnęła. Może dopiero po niej wszystko wygląda tak jak na reklamie?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.