Niezmiernie mnie cieszy rozwój technologii umożliwiający debilom rejestrowanie swojego kretynizmu i dzielenie się nim z całym światem...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za k🤬a debil beczka gowna dla niego
Konto usunięte
2017-10-04, 23:00
''That was the dumbest shit I have ever done.'' Prawdę mówiąc po tym co zobaczyłem chciałbym zobaczyć jego inne, pewnie równo genialne, pomysły
ktoś mnie oświeci co tu się odj🤬o? co typ wymyślił?
Konto usunięte
2017-10-05, 7:05
korowiow777
oglądałem przez całą noc ten film, 274 razy i chyba wiem,
idiota prowadzi auto stojąc na deskorolce
Konto usunięte
2017-10-05, 9:55
K🤬a żeby to był jakiś gulf czy inny pasat ale to CRX pierwszej generacji. Ja p🤬le.
Myślałem że jest pewna granica w byciu p🤬lonym głupkiem. Jak widać można przekroczyć wszelkie normy.
@elfis Musisz być wyjątkowo głupi jeśli obejrzałeś film 274 razy a i tak wyciągasz błędne wnioski. Ten idiota nie prowadził auta stojąc na deskorolce tylko prowadzi auto tak jakby to była deskorolka. zobacz sobie w 2 sec i 9 sec
@100Burned to jest druga generacja crx co nie zmienia faktu że szkoda auta
LuzaQ, ktoś tu jeździ niemieckim truchłem...

a jeszcze tyle lajków. Polska to jednak bardzo biedny kraj smutnych pasatów i golfów
100Burned napisał/a:
K🤬a żeby to był jakiś gulf czy inny pasat ale to CRX pierwszej generacji. Ja p🤬le.
Raczej dwójka, widać po lampach tył
Konto usunięte
2017-10-05, 16:43
Racja, racja to druga generacja, mój błąd.
ale pewnie lajki na youtubie wleciały.