👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Waćpan raczy powiedzieć skąd bierze te poj🤬e filmiki ? Podobają mi się i chętnie więcej obejrzę.

Źródło: http://aardvarkbutter.com/, ewentualnie kanał YT Felixa:
Autor pewnie mnie znienawidzi, ale nie jest jedynym fanem Colgravea na sadolu, a faktycznie należy się tym podzielić ze światem
//Down: To skoro dalej się kochamy, to dzisiaj u mnie czy u Ciebie ?
Kod:
/user/MasterAardvark
Autor pewnie mnie znienawidzi, ale nie jest jedynym fanem Colgravea na sadolu, a faktycznie należy się tym podzielić ze światem

//Down: To skoro dalej się kochamy, to dzisiaj u mnie czy u Ciebie ?

cholera, ktoś kto to tworzy ma: albo ostro zryty beret, albo niesamowicie dobry towar

@up
Albo jedno i drugie. A teraz weź k🤬a ogarnij "co autor miał na myśli". Ale mnie się podoba. Poproszę dokładkę
Albo jedno i drugie. A teraz weź k🤬a ogarnij "co autor miał na myśli". Ale mnie się podoba. Poproszę dokładkę

W 11 sekundzie na ścianie jest napis. Przeczytałem "Bongman is gay" .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie