Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe ile samochodow rozj🤬i zanim dobrali odpowiednia wielkosc spadochronu ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dr_dex
no zakladam ze mimo ze debile to jednak paru sprytnych maja. Po to jest fizyka i matematyka ;P
no zakladam ze mimo ze debile to jednak paru sprytnych maja. Po to jest fizyka i matematyka ;P

wow, ta czasza pilota za samolotem przez kilka sekund, masakra jaki to opor musi wytrzymac. Super piwo!

legendarny ziomie stwierdzam ze lubie ogladac wiekszosc tego co wrzucasz
piwo
piwo
Za miękkie lądowanie jak na sadola... ;/
Poza tym:
Kłamca!!! To jest jakaś kamerka na na masce, albo przednim zderzaku, a nie ze środka!
Poza tym:
LegendarnyZiom napisał/a:
Tak, jest ujęcie ze środka pojazdu.
![]()
Kłamca!!! To jest jakaś kamerka na na masce, albo przednim zderzaku, a nie ze środka!