ale kombinują ostatnio w japonni by zarobić pare groszy i kupić miske ryżu.

Kiedyś miałem taką sytuację na światłach:
Stoję na czerwonym w swoim pierdziku, a obok na pasie stała kobitka w merolku. Czekamy sobie obydwoje na zielone światełko, gdy nagle podbiegł koleś w kapturze do niej i zaj🤬 z maski gwiazdę i sp🤬olił. Babka w szoku, ja w szoku. I teraz nasuwa się jedno pytanie: czy ten kraj jest tak biedny żeby kraść znaczki mercedesa?
Stoję na czerwonym w swoim pierdziku, a obok na pasie stała kobitka w merolku. Czekamy sobie obydwoje na zielone światełko, gdy nagle podbiegł koleś w kapturze do niej i zaj🤬 z maski gwiazdę i sp🤬olił. Babka w szoku, ja w szoku. I teraz nasuwa się jedno pytanie: czy ten kraj jest tak biedny żeby kraść znaczki mercedesa?

ach to łobuzeria, zaj🤬 kluczyki do skuterka, a potem włamać się jej do garażu i zajumać skuter... cfffaniaczki

@rockface123, aaaa, z oceanu ludzkiej głupoty. No to nie komentuję.
podpis użytkownika
batsugame.pl
@rockface123
to nie japonnia
tylko jakiś Wietnam czy inne takie bo litery na reklamach względnie normalne
to nie japonnia

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Cytat:
ryż wp🤬lają w chinach

tam od małego mają sprawne ręce.. w końcu trenują przy składaniu tych wszystkich badziewnych podróbek wszystkiego

rockface123 napisał/a:
Ty debilu... Japonia to jedno z najbogatszych państw świata. A filmik przedstawia pewnie Chiny, pajacu
@pakicito to nie znaczy ,że w Japonii go nie jedzą. Sądząc po napisach to na Chiny to nie wygląda .
podpis użytkownika
Nie lubię ludzi
nawet nie zdąrzyłem zobaczyć kiedy mu coś zajumał
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

MaszSziwe? napisał/a:
@pakicito to nie znaczy ,że w Japonii go nie jedzą. Sądząc po napisach to na Chiny to nie wygląda .
Na Japonię tym bardziej, bo w Dżaponii jest ruch lewostronny
nie wiem czy k🤬a dlatego ze jestem pijany, czy c🤬j wie czego ale kradziezy nie widzialem