Nie wiem czemu dałem piwo, nieśmieszny kawał, po za tym jest kilka smaków najtańszego wina więc pytanie "jakie?" jest jak najbardziej na miejscu.
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
Genialny w swej prostocie !
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
podpis użytkownika

,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson

Wy myslicie, ze to śmieszne a ja siedziałam w pracy w monopolowym i takie rzeczy sie dzieja naprawde. Dopiero wtedy to jest zabawne

hmmmm czekalem na puente ale skoro nie ma to wrzucę własną historię
Wchodzę do Danusi z kumplem świerzo po egzaminie z mikrobiologii przemysłowej. A że wiadomo ustny to garnitur, uczesany, ogolony podchodzę do kasy:
-Dzień dobry poprosze dobre winko za 20zł
Ekspedientka odwraca się i mówi że może tokaj, to ma być wytrawne czy półsłodkie i do jakiej kwoty...
-Wie pani taki wybór to ja może tak klasycznie poprosze... dwie wiśnie mocne i dwa black kuranty. To akurat będzie 20zł. Reklamówki nie trzeba doniose w rękach
Mina babki i kumpla bezcenna:)
Wchodzę do Danusi z kumplem świerzo po egzaminie z mikrobiologii przemysłowej. A że wiadomo ustny to garnitur, uczesany, ogolony podchodzę do kasy:
-Dzień dobry poprosze dobre winko za 20zł
Ekspedientka odwraca się i mówi że może tokaj, to ma być wytrawne czy półsłodkie i do jakiej kwoty...
-Wie pani taki wybór to ja może tak klasycznie poprosze... dwie wiśnie mocne i dwa black kuranty. To akurat będzie 20zł. Reklamówki nie trzeba doniose w rękach
Mina babki i kumpla bezcenna:)
Ktoś, za kogo możesz wyłapać warna.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Cytat:
wskaz palcem beke
Wskazałem, tylko nie wiem czy widziałeś.

Wchodzi PLpunk do sklepu ...
-poproszę kawał
-jaki ?
-nie oszukujmy się, najsuchszy
-poproszę kawał
-jaki ?
-nie oszukujmy się, najsuchszy
kolega z pracy co chwila wtrąca ,,nie oszukujmy się'' jutro mu go sprzedam

podpis użytkownika
...
Klasyk, w bardzo starym CD-Action był ten tekst. Ale piwko się należy!