👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najgorsze jest to, że myślałem, że to fejk. W końcu kto chciałby być utożsamiany z żulem i to jeszcze świadomie?! Zawsze miałem świadomość, że te czapki to typowe żulerki, więc kto w nich chodził, właśnie tak wyglądał. Uwielbiam być niemodny...

Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.

Biedni bezdomni teraz będą się przejmować tym, że w internecie się z nich śmieją.
...debile, wszędzie debile...
...debile, wszędzie debile...

Pomysł typowo biznesowy i nie ma na celu wyśmiania tych osób, a zapewnić im zarobek za modeling. Świetna sprawa, tymbardziej, że nadruk trochę, no dobra trochę bardzo nawiązuje do przybranego stylu życia tych osób, ale powiedzmy sobie w prost, przecież oni sami taki styl życia wybrali...
Świetna inicjatywa jeżeli ma zapewnić to im pieniądze na życie, nie koniecznie na trunek
Świetna inicjatywa jeżeli ma zapewnić to im pieniądze na życie, nie koniecznie na trunek

MówMiAndrzej napisał/a:
Obrazek
Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.
Właśnie o tym piszę

Świetny pomysł, jeżeli oczywiście modeling ma zapewnić im dochód na życie i wyciągnąć ich z barłogu ulicy. Oraz zgadzam się również z powyższym prakatem, ludziom tym należy wędkę, nie rybe

Ale napinańsko i żal dupy widzę....
Kampania swietna. Zule sa zulami na własne życzenie.
Kampania swietna. Zule sa zulami na własne życzenie.
Ojej, jacy to żule są zmęczeni życiem, ludzie którzy w większości będąc zdrowi brali renty, pili itp. SAMI przez własną głupote stracili wszystko więc czemu ma mi być ich szkoda? Pondro
. Wyżalajcie smuty na samosi nie na sadolu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie