Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-02, 14:13 1
Najgorsze jest to, że myślałem, że to fejk. W końcu kto chciałby być utożsamiany z żulem i to jeszcze świadomie?! Zawsze miałem świadomość, że te czapki to typowe żulerki, więc kto w nich chodził, właśnie tak wyglądał. Uwielbiam być niemodny...
Zgłoś
MówMiAndrzej 2014-02-02, 14:15 9

Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 14:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bociek 2014-02-02, 14:28
Piękny ból dupy żulofilów, a czapki też spoko
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 14:29
Biedni bezdomni teraz będą się przejmować tym, że w internecie się z nich śmieją.

...debile, wszędzie debile...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 14:38
Pomysł typowo biznesowy i nie ma na celu wyśmiania tych osób, a zapewnić im zarobek za modeling. Świetna sprawa, tymbardziej, że nadruk trochę, no dobra trochę bardzo nawiązuje do przybranego stylu życia tych osób, ale powiedzmy sobie w prost, przecież oni sami taki styl życia wybrali...
Świetna inicjatywa jeżeli ma zapewnić to im pieniądze na życie, nie koniecznie na trunek
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 14:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 14:42
MówMiAndrzej napisał/a:

Obrazek

Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.

Właśnie o tym piszę
Świetny pomysł, jeżeli oczywiście modeling ma zapewnić im dochód na życie i wyciągnąć ich z barłogu ulicy. Oraz zgadzam się również z powyższym prakatem, ludziom tym należy wędkę, nie rybe
Zgłoś
lwRazor 2014-02-02, 14:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 14:53
Zgłoś
Anake 2014-02-02, 15:08
Zgłoś
!Timon 2014-02-02, 15:19
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 15:21
Ale napinańsko i żal dupy widzę....

Kampania swietna. Zule sa zulami na własne życzenie.
Zgłoś
Compatriot 2014-02-02, 16:00 1
Ojej, jacy to żule są zmęczeni życiem, ludzie którzy w większości będąc zdrowi brali renty, pili itp. SAMI przez własną głupote stracili wszystko więc czemu ma mi być ich szkoda? Pondro . Wyżalajcie smuty na samosi nie na sadolu
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-02, 16:03 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem