👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Projekt kontrowersyjny ale tylko dla oceniających, dla ludzi występujących jako modele zarobek, uczciwy. Nie żebranie, nie kradzież tylko praca. zarobili na obiad. A wy obrońcy co zrobiliście dla tych biedaków ,że zabieracie i oczerniacie ich prace?? Godność to oni stracili już dawno. Szarzy ludzie niewidoczni dla społeczeństwa, często wyśmiewani. Bezdomność i samotność to chyba największe tragedie ludzi. Właśnie przez takie projekty może ludzie dostrzega problem bezdomności i biedy. Większość z nich na własne życzenie, ale znajdą się i tacy, a jest ich coraz więcej, że przez pieprzony kapitalizm stali się bezdomni. Brak pracy, kredyty,rozwody. ja rocznik 80 pierwszy raz zetknąłem się z żebrakiem jak miałem 5 lat w wielkim mieście Poznań. Szok dla małego dziecka. Jak ktoś chodził po śmietniku to całe osiedle go znało. Teraz nie zwraca się uwagi na ludzi co zbierają po śmietnikach, żebrzą, śpią po dworcach, bo jest ich tak dużo.

Tak bardzo zazdrościcie tym bezdomnym czy jesteście po prostu niereformowalni? Bieda jest była i bedzie. Tak samo z bezdomnymi. Dostali za to kase i użyli jej tak jak chcieli. Gdybym miał wolną kase na jakieś gówna to sam bym kupił sobie tą czapke. Nie widziałem nigdzie żadnym spin bezdomnych o to że pokazuej sie w teewizji bogatych xD. Tak że poluzujcie troche zwieracze bo sie gówna wylewają

@!Timon
Wyobraź sobie, że sam mam firmę, świadczę dosyć nietypowe usługi wysoko wyspecjalizowane i mówię ze swojego doświadczenia, w biznesie nie ma miejsca na moralność. Albo jesteś moralny, albo masz zyski
Wyobraź sobie, że sam mam firmę, świadczę dosyć nietypowe usługi wysoko wyspecjalizowane i mówię ze swojego doświadczenia, w biznesie nie ma miejsca na moralność. Albo jesteś moralny, albo masz zyski

Do tych co się tak oburzyli z powodu zdjęć
Po pierwsze to oni sami się zgodzili, pewnie mają w dupie to że ich fotki są na necie i cieszą się z tego że dostali za to kase. Po drugie tu wam strasznie żal że ktoś zrobił zdjęcia pijakom, ale jak na hardzie oglądam zdjęcia ludzi po jakimś wypadku którzy są w ciężkim stanie lub są martwi to jakoś nie widze żeby ktoś się żalił że taka tragedia a ludzie im zdjęcia robią. Widziałem raz na hardzie filmik jak chłopak się wykrwawiał na ulicy a ktoś go nagrał jak umiera i wrzucił na neta, też nie widziałem żeby ktoś miał z tym problem. Więc krótko mówiąc jesteście hipokrytami.
Po pierwsze to oni sami się zgodzili, pewnie mają w dupie to że ich fotki są na necie i cieszą się z tego że dostali za to kase. Po drugie tu wam strasznie żal że ktoś zrobił zdjęcia pijakom, ale jak na hardzie oglądam zdjęcia ludzi po jakimś wypadku którzy są w ciężkim stanie lub są martwi to jakoś nie widze żeby ktoś się żalił że taka tragedia a ludzie im zdjęcia robią. Widziałem raz na hardzie filmik jak chłopak się wykrwawiał na ulicy a ktoś go nagrał jak umiera i wrzucił na neta, też nie widziałem żeby ktoś miał z tym problem. Więc krótko mówiąc jesteście hipokrytami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie