Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zupełnie normalna sytuacja
~Velture • 2023-07-15, 3:43
Ja k🤬a jebie. Kobieta wg. lewackich standardów.
W kobiecej toalecie że wzwodem i kobiecym penisem.
Wkrótce w naszych szkołach

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
bercisko 2023-07-15, 5:43 39
"W kobiecej toalecie że wzwodem i kobiecym penisem" - podoba mnie się ta lewackaa nowomowa. Kobiecy penis. męska pochwa czy miesiączka, istota zachodząca w ciążę, psycholożka, masturbatorka, ochrona klimatu, COVID bezobjawowy, etc. Fuj!
Zgłoś
donkapusta 2023-07-15, 5:56 16
Niestety lewica wszelką dewiację jest w stanie wynieść na piedestał i wmówić tym biednym ludziom, że są normalni czy wręcz są elitą.
Zgłoś
kubol 2023-07-15, 6:46 7
Jebac pedałów!!! Tzn nie w sensie doslownym.
Chodzilo mi o to, ze mam ich w dupie, ale nie tak fizycznie...
A zreszta nic wiecej juz nie mowie...
Zgłoś
~Velture 2023-07-15, 6:51 16
donkapusta napisał/a:

Niestety lewica wszelką dewiację jest w stanie wynieść na piedestał i wmówić tym biednym ludziom, że są normalni czy wręcz są elitą.

W USA przeprowadzono badania i wychodzi jednoznacznie, że ilość pedalstwa w usa rośnie absurdalnie. Zapytano ludzi czy identyfikują się jako lgbtqk🤬ac🤬jwieco+ i pokolenie tych najstarszych to ok 0.8%, boomersi ok 2.coś %, millenialsi niceo poniżej 10% a genZ w 18.5 albo 19.5% identyfikowało się jako LGBTQRWA+

Czosnek nosem działa aby goja wytępić i zdemoralizować od małego.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-07-15, 6:54 5
Jeśli by tak określić profil lewackich tęczowych z🤬bów, to pewnie by wyszło że (oprócz tych z lpg, oczywiście), większość z nich to dziewczyny w wieku 15-22 lat. No plus ci, którzy sądzą że w ten sposób wyrwą się z wiecznego friendzone...

I to jest właśnie piękne, że te ich narzucanie tolerancji na wszelkiej maści dziwolągów odbija się głównie na nich. W sporcie, szkołach, no i oczywiście w konkursach piękności...
Zgłoś
kuba1986 2023-07-15, 7:52 6
To musi być prawdziwa kobieta, przecież widać, że w ciąży jest...
Zgłoś
Siriuz 2023-07-15, 8:42 4
~VeIture napisał/a:

w 18.5 albo 19.5% identyfikowało się jako LGBTQRWA+

Jak masz 52 płcie to zawsze coś się znajdzie, a jak nie to wymyśli się nową Byle tylko nie być płcio-typowym.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
MarekB1981 2023-07-15, 10:51 4
Głosujcie na totalnych a to tez bedzie w Polsce, w dodatku przywioza 100-800k nielegalnych byczkow na gwalty.
Zgłoś
Budrys2000 2023-07-15, 11:37 7
Ciesze się, że dorastałem w latach 80tych.
Może i było trochę mniej i trochę biedniej, ale za to było normalniej.

Zgłoś
kooloo 2023-07-15, 11:48 5
tusku juz przebiera kopytami zeby nam to zafundowac i odbierac za to medale w brukseli
Zgłoś
Websterthe1 2023-07-15, 12:34 2
VeIture napisał/a:

Ja k***a jebie. Kobieta wg. lewackich standardów.

Od razu lewackich. To pewnie miejscowy ksiądz, albo inny świętojebliwy obywatel przebrany za babę, żeby dostać się do damskiej przebieralni.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
SkoPio1 2023-07-15, 12:39
Budrys2000 napisał/a:

iesze się, że dorastałem w latach 80tych.

Bredzisz. Nigdy nie było takich lat.
Były lata 80., były LXXX, były ’80, ale osiemdziesiąttych nie było nigdy.
;>
Zgłoś
bercisko 2023-07-15, 12:50 1
kuba1986 napisał/a:

To musi być prawdziwa kobieta, przecież widać, że w ciąży jest...

A to co wystaje to rączka płodu. Oczywiście "non-binary"
Zgłoś
Anonimowyja 2023-07-15, 14:01 2
~VeIture napisał/a:

W USA przeprowadzono badania i wychodzi jednoznacznie, że ilość pedalstwa w usa rośnie absurdalnie. Zapytano ludzi czy identyfikują się jako lgbtqk🤬ac🤬jwieco+ i pokolenie tych najstarszych to ok 0.8%, boomersi ok 2.coś %, millenialsi niceo poniżej 10% a genZ w 18.5 albo 19.5% identyfikowało się jako LGBTQRWA+.

Odsetek homoseksualistów w społeczeństwach jest raczej stały (2-6%), Dawid Myśliwiec ma ciekawy odcinek na ten temat

Procent pedalstwa nie rośnie absurdalnie, po prostu ludzie mniej boją się o tym mówić, bo jest to społecznie bardziej akceptowalne niż kilkadziesiąt lat temu.
Ciekawym jest, że ilość homoseksualistów w społeczeństwie jest mniej więcej stała i ludzie z tą cechą nie wyginęli w procesie doboru naturalnego

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie