👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
idź pobiegać jak za mocno sfrustrowany jesteś. i grzeczniej jak się do mnie zwracasz, bo nie jestem Twoją starą. koniec

do swojej mamy zwracam sie z szacunkeim, do ciebie jak i do społecznosci internetowerj go nie mam, przykro mi

ale się ciśniecie, ja studiuję przedmiot humanistyczny, w życiu nie miałem całek i jakoś żyje
czyli JC 100% ?
ludzie spokojnie..
ewidentnie widać w tym temacie kto jest z polibudy a kto z uniwerku
ludzie spokojnie..
ewidentnie widać w tym temacie kto jest z polibudy a kto z uniwerku

Bazalt napisał/a:
ale się ciśniecie, ja studiuję przedmiot humanistyczny, w życiu nie miałem całek i jakoś żyje
Zobaczymy jak długo.

Jakieś takie czerstwe.
Rozwijaj w szereg Fouriera dziffko!!
BTW. co to 'zwaczaj'? ; p
Rozwijaj w szereg Fouriera dziffko!!
BTW. co to 'zwaczaj'? ; p

Nie wiem w ogóle co to sa całki i zapewne się nie dowiem. Nie czuje sie z tego powodu gorszy.
moja wiedza z maty ogranicza się do tych 30% aby zdać maturę na podstawie.

Baalp napisał/a:
Do [...] wzynaczania ruchu elektornow w orbitalach itd itp
no to faktycznie, wiedza niezbędna mi do życia

rrdzony napisał/a:
na polibudzie nikt nie zadaje takich pytań. ty też nie bluźnij
nie jesteśmy na polibudzie, a to jest miejsce stworzone do bluźnienia

Baalp napisał/a:
Bo całkowanie to sumowanie nieskonczonej ilosci parzystych elementów...
A to nie wiem skąd wziąłeś... nieskończonej ilości - tak, ale tylko parzystych?

Rhox, akurat Ty mozesz spotkać na swoim wydziale osobe która podała mi tą definicje... Podpowiem uczy fizyki i nosi spodnie "bojówki"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie