Co tu napisać, za wyjątkiem tego, że żółta rasa to pracowici debile. Ktoś powie: ale przecież wygrywają konkursy matematyczne. No cóż, jeden na pięćdziesiąt milionów się wyrodzi. A to wystarczy na drużynę narodową.
smc napisał/a:
P🤬lony TIRowiec pewnie wiózł gorące bułeczki do sklepu...
Jakie bułeczki przecież to gruszka z betonem się wyj🤬em. Ale zamiast mózgu masz kisiel to tak p🤬lisz aby tylko napisać.
na 99% betonowóz był przeładowany jak wszystko co jeździ po chińskich drogach
ale spokojnie gruchę pozbierają, beton skują i bęben będzie dalej pracował bo to drogie żelastwo jest

Na c🤬j omijac takiego z🤬ba, jak to niemal zawsze wieksze szkody i liczba ofiar pozniej.
Trabic, hamowac, obserwowac i nic wiecej.
Trabic, hamowac, obserwowac i nic wiecej.
Takiego baletu z gruchą jeszcze nie widziałem.
Mistrzowsko zwalona gr🤬a.
Brawo.
Skuterzyście, pomimo, że przeżył, też należą się wielkie podziękowania
Mistrzowsko zwalona gr🤬a.
Brawo.
Skuterzyście, pomimo, że przeżył, też należą się wielkie podziękowania

Kiedyś jak miałem wypadek, to nawet nie hamował, jak we mnie pakował. Wiózł na pace konia chyba i nie chciał go zwalić. Bał się, że zwierzęciu nogi połamie przy przeciążeniu to wolał we mnie przyp🤬olić. Ciężarowym w bok malucha to jest tam jakaś strefa zgniotu. Leciałem jak kula bilardowa.
Manolito666 napisał/a:
Co tu napisać, za wyjątkiem tego, że żółta rasa to pracowici debile. Ktoś powie: ale przecież wygrywają konkursy matematyczne. No cóż, jeden na pięćdziesiąt milionów się wyrodzi. A to wystarczy na drużynę narodową.
Mi sie wydaje że byl nieco rozpędzony i nie zdążył by więc wjechał jeszcze na pomarańczowym. Na filmie widać jak się przełącza na czerwone.
PawełAntoni napisał/a:
Jakie bułeczki przecież to gruszka z betonem się wyj🤬em. Ale zamiast mózgu masz kisiel to tak p🤬lisz aby tylko napisać.
A może PawelAntoni ma rację, to może jeszcze nie bułeczki ale ciasto na bułeczki.