📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:17

I teraz dylemat... Przejście, a on przejeżdżał? Ale koń idzie (no biegnie), a nie jedzie... Więc przechodził.
Wiem!
Jazda konna, czyli jedzie. A co z mandatem dla konia?
3..2..1..
Wiem!
Jazda konna, czyli jedzie. A co z mandatem dla konia?
3..2..1..
Przedmowcy oblali test na wyłapywanie ai.
Przemyslcie rozmiar konia

sothis napisał/a:
Ale miałem napisać o Twojej starej, ale nie napiszę... 🫢😂
Jakim to trzeba być niedorozwojem żeby usiąść za kierownicą i nie widzieć co na drodze się dzieje?
sothis napisał/a:
A o kucykach i różnych innych końskich rasach już coś słyszałeś, czy może ja jestem pierwszy, który Ciebie o tym informuje?
Bulbulator napisał/a:
A o kucykach i różnych innych końskich rasach już coś słyszałeś, czy może ja jestem pierwszy, który Ciebie o tym informuje?
A słyszałeś o czymś takim jak proporcje budowy odmienne u różnych rasy? Czy jestem pierwszy, który Ciebie o tym informuje?
[ Dodano 2025-06-23, 00:51 ]
Shaolin_Majster napisał/a:
Ale miałem napisać o Twojej starej, ale nie napiszę... 🫢😂
Miałem coś napisać o Twoim starym, ale również nie napiszę xd
sothis napisał/a:
A słyszałeś o czymś takim jak proporcje budowy odmienne u różnych rasy? Czy jestem pierwszy, który Ciebie o tym informuje?
Teraz przeczytaj jeszcze raz mój komentarz, potem Twój komentarz i poszukaj różnicy.
Tak zgadzam się z Tobą, że chodzi o kwestie rasy. Tak samo jak Ty się ze mną zgadzasz, że chodzi o kwestie rasy.
Samozaoranie level Master!

Nie dawaj się ponosić emocjom.
Bulbulator napisał/a:
Teraz przeczytaj jeszcze raz mój komentarz, potem Twój komentarz i poszukaj różnicy.
Tak zgadzam się z Tobą, że chodzi o kwestie rasy. Tak samo jak Ty się ze mną zgadzasz, że chodzi o kwestie rasy.
Samozaoranie level Master!
Nie dawaj się ponosić emocjom.
Obawiam sie, ze mnie nie zrozumiałeś

Chodziło mi o to, ze kucyk nie ma takiej budowy. Są masywniejsze i ...inne. Żadna z 'małych' ras nie ma smukłych proporcji jakie widać na nagraniu

Sadol bawi, sadol uczy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie