👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wargaziom napisał/a:
To jest najgorsze kurestwo jakie można zrobić wieszać w lesie sznurek żeby zabić człowieka jadącego na motorze
Amator z leśniczego, za nisko rozwiesił.
U nas 2 wsie dalej rozciągneli drut z kolcami, z tego co słyszałem poszło po rękach i zatrzymało się na krtani pod kaskiem, Moto idiota udławił się własną krwią
Dziewne ale od tego czasu nikt nie ryje pól rolnikom i nie straczy zwierzyny w lesie.
BTW mineły 3 lata ale do dnia dzisiejszego żałuję ze nie mam fortek z tego

7 tys rocznie rowerem głównie po lasach, polach rzadziej po łąkach prawie wcale po asfalcie. Leśne drogi nawet te przeznaczone dla turystyki pieszej są tak zaniedbane, rozkur*** głównie przez maszyny jak i pojazdy leśników/myśliwych/rolników, że aż strach koleiny takie, że po piasty wody w sezonie mokrym a w lecie dziesiątki wywrotek na zaschniętych koleinach. Pierwszy rzucę kamieniem do tego kto pochwala takie wieszanie linek w lesie!!
Kuźwa bił bym brawo, ale rowery krzywdy nie robią, a po lesie lajkrowane pedalki nie jeżdżą
psyhepl napisał/a:
po lesie sie nie jeździ!
Mylisz się : jeździ sie i po lesie na specjalnych trasach.
Wargaziom napisał/a:
To jest najgorsze kurestwo jakie można zrobić wieszać w lesie sznurek żeby zabić człowieka jadącego na motorze
Żeby to jeszcze był sznurek to ok ale to jest stalowa linka! Mam nadzieje ze karma wroci to tych skur..ów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie