📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
Kiedyś na urlopie nad Bugiem koło rezerwatu Kózki. Ok 4-5 rano obudził mnie ryk silnika i słyszałem jego buczenie z oddali przez ok. godzinę.
Jak zwykle poszedłem przed południem na spacer.
Na terenie rezerwatu ok. pół hektara (ok 50 na 100 metrów) było dosłownie zmasakrowane kołami quada/ów
Przedtem było tam niesamowite stanowisko chrobotka, macierzanki, kocanki i innych roślin kserotermicznych, a została czarna gleba i przeorany piach.
Było to ok. 20 lat temu, jeżdżę tam co rok, a ślady kół nadal są widoczne.
Jak zwykle poszedłem przed południem na spacer.
Na terenie rezerwatu ok. pół hektara (ok 50 na 100 metrów) było dosłownie zmasakrowane kołami quada/ów
Przedtem było tam niesamowite stanowisko chrobotka, macierzanki, kocanki i innych roślin kserotermicznych, a została czarna gleba i przeorany piach.
Było to ok. 20 lat temu, jeżdżę tam co rok, a ślady kół nadal są widoczne.
Skoro według większości tu z🤬bow stulejarzy 15letnich i innych można linkę w lesie rozwiesić żeby zabić to taka sama saxada może powinna być na drodze, kto przekracza prędkość kula w łeb beż pytania dlaczego i po co. Niech zasady będą wszędzie równe
psyhepl napisał/a:
po lesie sie nie jeździ!
Z tego co widzę, to jadą po drodze gruntowej która przebiega przez las. Także masz rację, po lesie się nie jeździ, jeździ się po drogach (również tych przebiegających przez las)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie