📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni to puscic w sylwestra na polsacie zamiast ibisza. zawsze jakies fajerwerki...

Opis mnie rozbawił
poza tym skoro to prądem wywołane to zamiast beenek jest chyba tam

Jaka spawarka
I widać, że spore pole magnetyczne jest wytworzone (zakłócenia w nagranym obrazie kamery)
Mogli by ten filmik spokojnie puszczać na wykładach dla elektryków.

I widać, że spore pole magnetyczne jest wytworzone (zakłócenia w nagranym obrazie kamery)
Mogli by ten filmik spokojnie puszczać na wykładach dla elektryków.
Jak ten prąd usłyszał syreny to od razu przestał skakać... jak każdy cwaniaczek

Na końcu brakowało tylko dźwięku dzwonka jak w mikrofalówce. :o

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie