📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Jak na Babcie to nieźle kamerę trzyma... lepiej niż niejeden statyw.
To mój kandydat na zwycięzce w plebiscycie "Oświęcimscy kulturyści 2012"
@Wiochmen Regularne Ćwiczenia do tego musi być jakieś w miare racjonalne odżywianie... No nie wiem ja przykładowo źle reaguje na jedzenie typu Fast food nie wspominając jakbym zaczynał jeść większe ilości słodyczy, chleba, mięsa itd.
Za to gdy jadłem musli, mleko, owoce to było super.
W lato bardziej ćwiczyłem i teraz gdy patrzę na obecną formę to jest bida =D Że to określę, po co mieć kaloryfer kiedy można mieć bojler
Za to gdy jadłem musli, mleko, owoce to było super.
W lato bardziej ćwiczyłem i teraz gdy patrzę na obecną formę to jest bida =D Że to określę, po co mieć kaloryfer kiedy można mieć bojler
@up
mysle ze kolega ktory napisal najpierw masa potem rzezba skierowal swoje slowa do osob ktore nie maja sie z czego rzezbic. np ktos ma 185 cm i wazy 65 kg.
mysle ze kolega ktory napisal najpierw masa potem rzezba skierowal swoje slowa do osob ktore nie maja sie z czego rzezbic. np ktos ma 185 cm i wazy 65 kg.
SexPistols napisał/a:
Filmik nagrany a teradz idź coś zjeść, bo mnie serce boli jak patrze na Ciebie.
jak jesteś głodna to idź jeść a nie piszesz farmazony
ze zdjęcia widzę że jesteś chuda jak deska piersi zapewne masz oklapłe o ile to można nazwać piersiami
i z czym do ludzi jak sama nie jesteś ideałem ?
skąd się takie kretynki biorą ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie