📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak na Babcie to nieźle kamerę trzyma... lepiej niż niejeden statyw.

A mi A6W gówno dało poza tym, że brzuch mnie podczas srania bolał jak go napinałem. Zresztą mięśnie może i robią się twardsze, ale tłuszcz po tym nie zniknie. Dużo lepsze efekty daje jazda rowerem, nawet nie ma porównania. U niego efekty widać (marnie bo marnie, ale jednak) przez to, że jest chudy. Ja ważę nieco ponad 90kg i zrobienie 6-ścio paka jest dla mnie trudne, tym bardziej, że lubuje się w piwie, a to swoje robi... W każdym bądź razie nie widzę sensu w chwaleniu się wykonanymi ćwiczeniami bo ten filmik pokazuje jakby koleś był niemal bogiem, zrobił po prostu A6W i tyle, wielu znajomych robiło i paru nawet ukończyło.

To mój kandydat na zwycięzce w plebiscycie "Oświęcimscy kulturyści 2012"

@Wiochmen Regularne Ćwiczenia do tego musi być jakieś w miare racjonalne odżywianie... No nie wiem ja przykładowo źle reaguje na jedzenie typu Fast food nie wspominając jakbym zaczynał jeść większe ilości słodyczy, chleba, mięsa itd.
Za to gdy jadłem musli, mleko, owoce to było super.
W lato bardziej ćwiczyłem i teraz gdy patrzę na obecną formę to jest bida =D Że to określę, po co mieć kaloryfer kiedy można mieć bojler
Za to gdy jadłem musli, mleko, owoce to było super.
W lato bardziej ćwiczyłem i teraz gdy patrzę na obecną formę to jest bida =D Że to określę, po co mieć kaloryfer kiedy można mieć bojler

@up
mysle ze kolega ktory napisal najpierw masa potem rzezba skierowal swoje slowa do osob ktore nie maja sie z czego rzezbic. np ktos ma 185 cm i wazy 65 kg.
mysle ze kolega ktory napisal najpierw masa potem rzezba skierowal swoje slowa do osob ktore nie maja sie z czego rzezbic. np ktos ma 185 cm i wazy 65 kg.

SexPistols napisał/a:
Filmik nagrany a teradz idź coś zjeść, bo mnie serce boli jak patrze na Ciebie.
jak jesteś głodna to idź jeść a nie piszesz farmazony

ze zdjęcia widzę że jesteś chuda jak deska piersi zapewne masz oklapłe o ile to można nazwać piersiami

i z czym do ludzi jak sama nie jesteś ideałem ?
skąd się takie kretynki biorą ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie