👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dodatkowo chcialbym zaznaczyc, ze robiac aerobiczna 6 weidera to sie moze co najwyzej problemow z kregoslupem nabawic. i chyba sie o tym zorientowal bo w kolejnym filmiku poleca profesjonalistow z sfd:D

danis008 napisał/a:
jak jesteś głodna to idź jeść a nie piszesz farmazony![]()
ze zdjęcia widzę że jesteś chuda jak deska piersi zapewne masz oklapłe o ile to można nazwać piersiami![]()
i z czym do ludzi jak sama nie jesteś ideałem ?
skąd się takie kretynki biorą ....
Nie jestem ale on mógłby zjęść ,,najpierw masa potem rzeżba''

Po za tym nie jestem chuda a cycki to ja mam zajebiste

SexPistols napisał/a:
Po za tym nie jestem chuda a cycki to ja mam zajebiste
Taa, jasne, hipcia w wannie też masz?

SexPistols napisał/a:
Po za tym nie jestem chuda a cycki to ja mam zajebiste![]()
Tylko nie oddaj ich w łapska jakiegoś palanta.

dQrw10nYk0k5 napisał/a:
Tylko nie oddaj ich w łapska jakiegoś palanta.
Spokojnie, mam chłopaka który o nie dba.
SexPistols napisał/a:
Spokojnie, mam chłopaka który o nie dba.
to ten koks z filmiku?...widac lubisz drani
do michy, a nie przed kamere. Najpierw sie naucz jesc dobre kalorie, a potem rob rzezbe.
Cytat:
Zrobi się po znacznie dłuższym okresie czasu ale będzie symetryczny i kształtny- bez kosztów postawy (ofc wykonywane poprawnie)
Symetryczność mięsni brzucha to sprawa genetyki, wad postawy a nie metody ćwiczen

Nie ma co, podbudował się chłopak, podobna muskulatura do mojej, ale ja nie mam takiego kaloryferka. No i jestem niższy.

Poroniony Płód napisał/a:
Symetryczność mięsni brzucha to sprawa genetyki, wad postawy a nie metody ćwiczen![]()
niestety nie prawda - symetryczność mięśni brzucha to sprawa sposobu w jaki zostały pęknięte (rodzaj ćwiczenia) Oraz ich rozrostu (postawa podczas snu) porównaj sobie osoby po martwym ciągu, osoby po a6w itd itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie