👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z lepszych seriali jakie oglądam oraz oczywiście jedna z lepszych produkcji o zoombie jakie kiedykolwiek widziałem ;]

Komiks znacznie lepszy niż serial. Mam nadzieję, że producenci poszli po rozum do głowy i wrzucili do serialu więcej zombie i walk z innymi grupami żywych.
Owszem jeden z lepszych seriali, ale mimo wszystko strasznie okrojony i moim zdaniem zmarnowany potencjał komiksu. W sumie jestem ciekaw jak scenarzyści wybrną w tym sezonie z wcześniej pominiętych wątków. Niestety podobne szopki dzieją się w Grze o Tron od 2 sezonu.

Co do samego serialu, to za dużo tam gadania i rozmyśleń bohaterów. Więcej powinni dać scen ludzie vs. zombie.

Film przezajebisty,komiksy też mam,8 części czyli tyle ile wyszło po Polsku.W oczekiwaniu polecam mini serial Dead set Wielu uważa że lepszy od The walking dead.Ja jednak myślę że The walking dead jest lepszy;)

Jakoś nie jara mnie zombie, ostatnio dużo tego gówna się narobiło i gimbaza się cieszy.

1 sezon:
-miszcz.
2 sezon:
- WTF ?
3 sezon:
- zapowiada się miodnie.
-miszcz.
2 sezon:
- WTF ?
3 sezon:
- zapowiada się miodnie.

Najlepszy serial, szkoda tylko że tak rządko emitowany i jakieś roczne przerwy między sezonami ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie