wypada isc do kina, juz po 45 minatach reklam pojawi ise scena otwarcia
doświadczenie nakazuje domniemywać, ze będzie to gniot na miarę KacWawa. Zapewne zwiastun ukazał wszystkie najlepsze sceny...
konto usunięte
2013-11-13, 20:53
Nareszcie zapowiada się dobry film, a nie kolejne gówno z Karolakiem i Kotem.
Początek jak z Modern Warfare
@Loaloa kanalia to może twój stary jest bo spłodził takie gówno jak ty. Jemu to mógłbyć buty lizać co najwyżej. Ty to byś siedział cicho i robił laski ruskim
konto usunięte
2013-11-13, 21:59
Nie było z🤬bie żadnej okupacji. W Polsce nie było komunizmu. Byliśmy krajem podległym tak samo jak teraz liżemy dupę USA, zależni jesteśmy od Unii, bez dolara i euro nie istniejemy. Ale ty za mały jesteś, żeby to zrozumieć. Ustrój narzucony siłą który wielu Polaków wprowadzało w czyn? Nie chce mi się z tobą gadać, bo ty nawet nie masz zamiaru zrozumieć o czym mowa. Inaczej, pokaż mi inny ustrój który w Polsce by nie był przez kogoś wprowadzany? No i uj, już japa opadła, nie wiesz co odpowiedzieć. A żeby ci było jeszcze bardziej głupio, ja nie jestem za socjalizmem. Ja tylko potrafię myśleć. Ty potrafisz sloganami operować, jak kogoś nie wyzwiesz to brak ci argumentów. Rób sobie bohatera z kogo chcesz, tak samo jak robisz prawdziwych Polaków z tych, co zadymy największe 11 listopada urządzają.
Za mały jesteś do dyskusji a takie pierdy to dzień w dzień słychać. Tylko jak zapytać o historię to z trudem wycedzisz datę ataku Niemiec na Polskę. Nie potrafisz dyskutować na poziomie to zamknij ryj i tyle. Mnie nie obchodzi kto ci ten pusty łeb otumanił tak, że widzisz tylko jedną prawdę której poprzeć nie możesz niczym. Nie zapominaj, że to był żołnierz ale to znowu pukanie do tępej makówki.
Zdrajca to zdrajca i tyle. I wytłumaczę ci to tak, że może trafi do pustej łepetyny. Nie obchodzi mnie, czy kochasz swoją matkę. Karmiła, żywiła, na przygłupa wychowała. Teraz ją okradnij, pobij czy zabij. Bo ty nigdy takiej matki nie chciałeś przecież.
konto usunięte
2013-11-13, 22:01
ciekawe kiedy nakręcą film o wybitnym szpiegu PRL jakim był Sz.P. M. Zacharski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!