Jak widać gry trochę się różnią od zwiastunów pokazywanych wszędzie.
Może to też przestroga, by oglądać 'gameplaye' z gier przed zakupem.
ej od bioshocka to ty sie odp🤬l bardzo dobra gra ;]
Konto usunięte
2012-06-13, 21:37
Jak dla mnie Diablo III to nie wypał. Tak pisali że to będzie najlepsza wersja itp. a prawdą jest że chowa się przed Diablo II
a zauważyliście, że teraz rzadko kiedy pojawiają się dema gry, tak jak to było kiedyś?
gry są coraz gorsze (z paroma wyjątkami) i często demo wychodzi długo po premierze
Dla tego ja pirace

kupuje tylko gry z dobrym multi.
PS. Kto kupuje gry na podstawie trailera?...
No k🤬a, z blizza slusznie pojeżdżać bo odj🤬i szopke, ale FF7?! Choć rozp🤬ala, we właściwym tego słowa sensie, WoW xd
toż to k🤬a nie są trailery tylko intra/cut-scene'y z gier...
Od WoW'a wara mi tu. Niesamowite MMO
Konto usunięte
2012-06-13, 22:58
Blizzard lepiej robi filmy jak gry.
Konto usunięte
2012-06-13, 23:01
Mr Dan napisał/a:
Może to też przestroga, by oglądać 'gameplaye' z gier przed zakupem.
przed czym?
Narzekacie na Blizzarda, a Starcraft2 jest bardzo dobry i bije wiele rekordów
CrazyChocolate napisał/a:
Jak dla mnie Diablo III to nie wypał. Tak pisali że to będzie najlepsza wersja itp. a prawdą jest że chowa się przed Diablo II
To samo każdy mówil po wyjsciu diablo 2 że do 1 nie ma startu
wyszlo kilka patchy mineły lata i prosze 12 lat grania w 1 gre.
PS poczekamy na pvp i zobaczymy ;]
Konto usunięte
2012-06-13, 23:04
DObra D3 to zupełnie inna gra ale klimat zostaje podobny i chociaż jak już pisałem to zupełnie co innego to gra się całkiem przyjemnie
Emm, po Bioshocku badź LoLu od razu widać, pokazane zostały najnudniejsze fragmenty gry. Reszty nie ocenie, nie grałem.
Konto usunięte
2012-06-13, 23:06
Zaraz, zaraz... chcesz mi powiedzieć, że filmiki, intra, przerywniki i outra, traktujesz jako gameplay - poważnie? Czy gimbusy dzisiaj już nie mają wyobraźni czy jak? To nawet nie jest kwestia chęci oszukania gracza, tylko normalne wstawki budujące klimat.
Matko boska...