📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

pozazdrościć kobiety, widać że dewotka, manipulantka i zimna jak lód a on jest c*pą że taki przyjął los.

A później zacznie przesiadywać na hardzie i skończy z rozdwojeniem członka albo się wybuchnie w p🤬du
Są dwie wersje przyszłości:
1. On zacznie łazić do burdelu a później znajdzie sobie inną.
2. Będzie abstynentem a laska będzie się puszczać po kątach, jemu mówiąc że trzeba trwać w celibacie.
1. On zacznie łazić do burdelu a później znajdzie sobie inną.
2. Będzie abstynentem a laska będzie się puszczać po kątach, jemu mówiąc że trzeba trwać w celibacie.
bosz ;/ co internet to nowe zuo ;/
PS. to ja bym rozkminil zmiane ukladu, niech bedzie seks bez zwiazku ^^
PS. to ja bym rozkminil zmiane ukladu, niech bedzie seks bez zwiazku ^^

Tak nie na temat
Pierwszy raz w zyciu kupilem piwo Lwówek i Ciechana Lagerowe. Pisze że niefiltrowane utrwalone. Tylko farfocle jakieś w nim czarne pływają....to normalne?
Szybko odpowiedzcie bo go wypije
Pierwszy raz w zyciu kupilem piwo Lwówek i Ciechana Lagerowe. Pisze że niefiltrowane utrwalone. Tylko farfocle jakieś w nim czarne pływają....to normalne?
Szybko odpowiedzcie bo go wypije

Odesłałbym faceta do filmików, które wrzucił Hexia na harda. Zobaczyłby, jak należy sobie wytresować kobietę.

Wielkie mi mecyje. Różni są ludzie i różne są związki. Jak nie planują mieć potomstwa to i seks im nie potrzebny.

To już od jakiegoś czasu krąży po kwejkach itp. Tu też chyba było

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie