👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za łeb gołębia zawsze piwo!
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
To proste, te wszystkie drapieżniki ze zdjęć nie wiedzą że mięso jest w biedronce albo w innym lidlu czy lewiatanie. Im nikt smsów nie wysyła, nie wspominając o gazetkach. Nie wiem ile by mi zapłacili, ale ja bym krokodylowi gazetki w pysk nie wsadził.
a to one nie są veeganami ?
co ja powiemm mojemu niebiinarnemu stworu!
co ja powiemm mojemu niebiinarnemu stworu!

Czystyjakłza napisał/a:
Nie wiem ile by mi zapłacili, ale ja bym krokodylowi w pysk nie wsadził.
To chyba właściwa postawa

modified1 napisał/a:
Szczerze co w tym ciekawego
Nic. To tak jakby pokazać zdjęcia ludzi jedzących carpaccio, sushi czy tatara.
modified1 napisał/a:
czy sadystycznego?
No, zawszeć to zwłoki.

modified1 napisał/a:
Szczerze co w tym ciekawego czy sadystycznego?
Sadystycznego nic, zwykła natura, aczkolwiek ciekawe jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie