👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście że nas nienawidzą. To jest natura i odwieczna walka, którą wygrywamy,i żadne Animal rights, Me Too i BLM tego nie zmieni.

Chociaż ten piesek te panią w żółtym to nawet chciał pokochać

@up wiem wszystko rozumiem ale znalazłbyś się z nią sam na sam to zmieniłbys gadkę, też taki hojrak byłem dopóki się w burdelu pewnego dnia nie zameldowałem, oczywiście z jej syna prezydenta nie będzie ale tak ostro jak ty bym jej nie życzył, takie też są potrzebne, im starszy jesteś tym więcej odcieniu szarości dostrzegasz

A odwalcie się od zwierzątek. Ja na tym filmię widzę samych idiotów w starciu z biednymi stworzeniami.
janlew napisał/a:
Oczywiście że nas nienawidzą. To jest natura i odwieczna walka, którą wygrywamy,i żadne Animal rights, Me Too i BLM tego nie zmieni.
Ja tam widzę debili ze zwierzętami, którzy się proszą o krzywdę jak rusek na gzymsie czy hindus z przewodem.
A walka tam taka jak idioty z rowerem który wsadził sobie kij w szprychy. Jedyna fajna rzecz w tym to skutek, ryj rozbity, w tym wypadku ryj pod koniem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie