👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedyś widziałem w TV jak jakiś bogaty koleś postawił gdzieś w górach w USA dom który miał całe ściany z luster weneckich,pokazywali to w zimę ,domu praktycznie nie było widać wszystko tak się odbijało jedynie dach zdradzał że tam coś jest,miał pod samym "oknem" paśnik i obserwował sobie zwierzęta jak jedzą albo się przeglądają
mój pies wie że jest psem i jak wygląda widzi się w dużym lustrze i trenuje błagalne miny
A mój pies wiedział że to odbicie, obczajał o co biega, sprawdzałem wielokrotnie. Po prostu wiedział że widzi siebie.
a co do tematu to zabrakło japąka.
a co do tematu to zabrakło japąka.
Kameleon popatrzyl popatrzyl i poszedl dalej a koty jakto koty musialy nawalac w siebie

Z tej składanki widać, że psy i koty to debile... Płazy/gady też...

cryptic napisał/a:
I teraz bez lustra
A więc "Koci Koci Łapci" nie wzięło się znikąd...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie